Έρωτας φυγάς – Ένας μυστικός έρωτας αρχίζει

Έρωτας φυγάς – Η Ευγενία νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον Φάνη για τη συμπεριφορά της θείας της απέναντί του. Του εξηγεί ότι είναι καχύποπτη με τους ανθρώπους και πολύ προστατευτική με την οικογένειά της.

Έρωτας φυγάς – Ένας μυστικός έρωτας αρχίζει

Ο Φάνης, όπως πάντα, παρουσιάζεται φιλικός και της λέει ότι καταλαβαίνει απόλυτα τις επιφυλάξεις της θείας της προς το πρόσωπό του, αφού και ο ίδιος μεγάλωσε δύσκολα και είναι επιφυλακτικός με τους ανθρώπους. Της μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του και το ίδιο κάνει και η Ευγενία, αφού στο πρόσωπο του Φάνη βλέπει κάποιον που μπορεί να την καταλάβει. Οι σχέσεις της με τον Μάρκο είναι ψυχρές, ενώ και ο Στέφανος δείχνει να έχει απομακρυνθεί από κοντά της.

Η Ευγενία αισθάνεται πως η συνομιλία της με τον Φάνη αποτελεί μια στιγμή ειλικρινούς σύνδεσης με κάποιον που μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες και φόβους. Οι λόγοι πίσω από τη συμπεριφορά της θείας της αρχίζουν να φωτίζονται καθώς αποκαλύπτει τις προσωπικές της εμπειρίες και ανησυχίες. Αυτή η ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ της Ευγενίας και του Φάνη αποτελεί το πρώτο βήμα προς την αποκατάσταση των σχέσεων της με την οικογένειά της και τη δημιουργία στενότερων δεσμών με ανθρώπους που την καταλαβαίνουν πραγματικά.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω