Έρωτας Φυγάς – Ένα Ατύχημα που Αλλάζει τις ζωές όλων

Έρωτας Φυγάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, πρόκειται να διαδραματιστούν σοκαριστικές εξελίξεις, όπου μια ανισότητα μάχη θα ξεδιπλωθεί με αίμα ως κύριο χρώμα. Με έντονο δραματικό τρόπο, ο λουτρός του έρωτα μεταξύ του Μάρκου και της Αλεξάνδρας φθάνει στο τέλος του, καθώς ο θάνατος είναι το αναπόφευκτο διαχωριστικό για το ζευγάρι.

Έρωτας Φυγάς – Ένα Ατύχημα που Αλλάζει τις ζωές όλων

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα βιώνουν επιτέλους στιγμές ηρεμίας και αγάπης, ενώ η Ευγενία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα της πραγματικότητα και να αποδεχθεί την ήττα της. Παρόλα αυτά, η Ευγενία είναι ικανοποιημένη που μπορεί πλέον να είναι με τον Στεφανάκο, αποφεύγοντας τον απώλεια που θα ερχόταν αν ο Μάρκος επέλεγε να φύγει με την Αλεξάνδρα μακριά από το Κιάρι. Η γαλήνη τους διακόπτεται όμως με ένα αιφνίδιο ατύχημα.

Η Ευγενία, βρισκόμενη στο σπίτι του Στεφανού με το μωρό της, βιώνει την τραγωδία. Αφήνει προσωρινά το μωρό στον καναπέ, και όταν επιστρέφει, ανακαλύπτει το παιδί κάτω στο πάτωμα, τραυματισμένο. Η κατάσταση επιδεινώνεται, και ο Στεφανάκος φαίνεται να έχει χτυπηθεί στο κεφάλι. Η Παναγιώτα ειδοποιεί τον Μάρκο για το τραγικό συμβάν, και εκείνος, σοκαρισμένος, βιαστικά κατευθύνεται προς το νοσοκομείο. Παράλληλα, ο Ιάσωνας και η Αλεξάνδρα, βρίσκονται στο αυτοκίνητο τους, διαπιστώνοντας το προσπεραστικό κίνημα του αυτοκινήτου του Μάρκου με ακραία ταχύτητα.

Στη συνέχεια, παρακολουθούν το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει σε ένα γκρεμό. Η αντίδραση τους είναι άμεση, τρέχοντας προς το σημείο του ατυχήματος. Ο Ιάσωνας απεγκλωβίζει τον Μάρκο από το αυτοκίνητο, πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες. Κατά τη διάρκεια της τραγικής αυτής στιγμής, αιτούνται βοήθεια, και ο Μάρκος διακομίζεται επειγόντως στο νοσοκομείο.Εκεί, ο Μιχάλης και το ιατρικό προσωπικό προσπαθούν να διασώσουν τη ζωή του, αλλά οι πληγές είναι βαριές. Η επικράτηση στη μάχη για τη ζωή είναι αβέβαιη, και η Μεσσηνία βυθίζεται στο πένθος για τη σημαντική απώλεια.

Συγχρόνως, ο Ιάσωνας και ο Μάρκος έχουν την ευκαιρία για μια ειλικρινή συζήτηση, συγχωρώντας ο ένας τον άλλον για όλα. Οι επόμενες ώρες είναι εφιάλτης, και δυστυχώς, ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή. Η Αλεξάνδρα συντρίβεται από την απώλεια αυτή, δυσκολευόμενη να δεχτεί ότι χάνει για πάντα τον άντρα που αγαπά. Ο πόνος της είναι τεράστιος, και όλη η κοινότητα βυθίζεται στο πένθος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση