Έρωτας Φυγάς – Έγκυος ξανά στο παιδί του Ιάσωνα

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα, κυρία του σπιτιού στο Κιάρι, είναι η ψυχή των Δεμερτζήδων, επιμελούμενη τα πάντα με επιδεξιότητα. Μια μέρα, δύο μέλη του προσωπικού αποφάσιζουν να ενώσουν τις ζωές τους, και η Αλεξάνδρα χαίρεται που το γλέντι θα γίνει στο υπέροχο κτήμα της. Όμως, καθώς η εκδήλωση εξελίσσεται, η Αλεξάνδρα αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και αποχωρεί.

Έρωτας Φυγάς – Έγκυος ξανά στο παιδί του Ιάσωνα

Στο μπάνιο, όμως, καταλαβαίνει ότι η ζάλη και η ανακατωσούρα δεν είναι αρρώστια, αλλά ένδειξη ότι περιμένει ένα παιδί από τον Ιάσωνα. Ένα χαμόγελο ευτυχίας σχηματίζεται στο πρόσωπό της, και η κοιλιά της γεμίζει τρυφεράδα απο στα χέρια της. Χαρούμενη, επιστρέφει στο γλέντι, εύχεται στους νεόνυμφους και κάθεται δίπλα στην Ελπίδα. Όταν η Ελπίδα προσφέρει φαγητό, όμως, η Αλεξάνδρα νιώθει ξανά δυσφορία και αποχωρεί.

Η ξαδέλφη του Ιάσωνα την ακολουθεί και ανησυχεί, αλλά εκείνη τη διαβεβαιώνει ότι είναι όλα καλά, αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της. Λίγο αργότερα, ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στον Δεμερτζή, που ακούγοντας τα, πλημμυρίζει από χαρά. Βρίσκει τον σύζυγό της και τον ενημερώνει, προκαλώντας συναισθηματική έκρηξη. Η Αλεξάνδρα, με τρυφερό χαμόγελο, επιβεβαιώνει ότι η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο, περιμένοντας ένα ακόμα μωράκι.

Ο Δεμερτζής ξετυλίγει τα συναισθήματά του, αναγνωρίζοντας την ευτυχία που ετοιμάζεται να ανθίσει στο σπίτι τους. Έτσι, η Αλεξάνδρα, με μια αναπάντεχη ευχάριστη έκπληξη, γίνεται η πηγή ακόμα περισσότερης χαράς και αγάπης για την οικογένεια των Δεμερτζήδων.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ