Έρωτας Φυγάς – Διπλό χαστούκι για τον Ιάσωνα – Τον αποκληρώνει

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, προβλέπονται εξελίξεις που θα σοκάρουν το κοινό. Ο Ιάσονας ανακαλύπτει τη διαθήκη της Μαργέτας, μαθαίνοντας ότι τον αποκλείει από αυτήν. Αυτή η ανακάλυψη θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ίδια τη σειρά.

Έρωτας Φυγάς – Διπλό χαστούκι για τον Ιάσωνα – Τον αποκληρώνει

Αρχικά, η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν εκβιασμό από άτομα που έχουν συμφέρον να την πείσουν να μην εγκαταλείψει την πολιτική σκηνή. Ένα παλιό γεγονός από το παρελθόν της ξεπλένεται στο φως, απειλώντας την ασφάλειά της. Παρόλα αυτά, το κοινό μέτωπο που είχαν δημιουργήσει οι εχθροί της αρχίζει να διαλύεται.

Ταυτόχρονα, ο Μάρκος προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αναπάντεχη αποκάλυψη ότι το μυστικό σχετικά με το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή των προβλημάτων του, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει να αμφιβάλλει για όλους τους άνδρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της.

Στο μεταξύ, ο Κοντογιάννης καλείται να αντιμετωπίσει την ανάκριση ως ύποπτος για την επίθεση κατά της Άννας, και αυτή η ανάκριση οδηγεί σε αποκαλύψεις που έχουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις.

Τέλος, η Μαργέτα εκμυστηρεύεται στον Ιάσονα κάποια μέρη του παρελθόντος της, αλλά ο δεύτερος ανακαλύπτει ότι τον αποκλείει από τη διαθήκη της, γεγονός που θα έχει επίσης σημαντικές επιπτώσεις στην πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω