Έρωτας Φυγάς – Χαμογελά υπεροπτικά και πέφτει στο γκρεμό

Έρωτας Φυγάς – Στα νέα επεισόδια της σειράς προβλέπονται συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς η Νότα, υποκύπτοντας στην έντονη διαταραγμένη προσωπικότητά της, καταλήγει να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τον γκρεμό.

Έρωτας Φυγάς – Χαμογελά υπεροπτικά και πέφτει στο γκρεμό

Η δυσλειτουργία της προσωπικότητας της Νότας δημιουργεί ένταση με την ανιψιά της, την Ευγενία, η οποία αντιμετωπίζει την αδιαλλαξία και την απρόβλεπτη συμπεριφορά της. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της Νότας, της ζητά να αποχωρήσει, όμως αυτή επιμένει να παραμείνει στη Μεσσήνη, εγκαθιστώντας τον εαυτό της στο Κιάρι. Ο θάνατος του Μάρκου επιδεινώνει την κατάσταση, καθώς η Νότα αποκαλύπτει την απληστία της, δηλώνοντας πως τα χρήματα που ανακαλύπτει ο Στρατής είναι δικά της, ανατρέποντας τον κόσμο γύρω της.

Κατά τις επόμενες ημέρες, οι σκοτεινές πράξεις της Νότας αποκαλύπτονται, και βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή των υπολοίπων σε μια απομακρυσμένη περιοχή. Κρατώντας όπλο, απειλεί τον Στέφανο, αλλά ξαφνικά ο Ιάσονας αντιδρά, στρέφοντας το όπλο εναντίον της. Σε μια αναπάντεχη στιγμή, η Νότα χαμογελά υπεροπτικά, αποχαιρετά τους πάντες και αποφασίζει να πέσει μόνη της στον γκρεμό, βρίσκοντας ένα τραγικό τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ