Έρωτας Φυγάς – Αυτό είναι το τέλος της Μαργέτας

Έρωτας Φυγάς – Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία στις 5 Ιουλίου με ένα ανατρεπτικό φινάλε. Η Μαργέτα θα έχει ένα απροσδόκητο τέλος. Την ημέρα του γάμου της Ρηνιώς και του Νικόλα, οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, οδηγώντας στο τέλος των ηρώων.

Έρωτας Φυγάς – Αυτό είναι το τέλος της Μαργέτας

Ένας μυστηριώδης πίνακας φτάνει στο Αρχοντικό στο Κιάρι, ενώ η Ελπίδα παραλαμβάνει ένα κοφίνι με ένα εύθραυστο δώρο. Ο Μιχάλης παρανομεί για χάρη της αγάπης και η Νάντια επιχειρεί να αυτοκτονήσει. Η Ρηνιώ ανησυχεί για το αν ο Νικόλας θα πάει στην εκκλησία ή θα φύγει για την Αυστραλία, ενώ η Μαργέτα αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι. Η Μαργέτα εμφανίζεται ζωντανή στο Κιάρι, ανατρέποντας τις προσδοκίες όλων που την θεωρούσαν νεκρή. Η επιστροφή της προκαλεί αναταραχή, και όλοι περιμένουν την αντίδραση του Ιάσωνα και όσων δεν ήξεραν.

Ταυτόχρονα, ένα νέο πρόσωπο κερδίζει το μυαλό και την καρδιά του Ιάσωνα, εισβάλλοντας στο σπίτι του Δεμερτζή. Οι συνέπειες για την Αλεξάνδρα αναμένονται δραματικές. Η ένταση κορυφώνεται καθώς όλα δείχνουν να βρίσκονται στον αέρα, σαν ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Καθώς περιμένουμε με αγωνία να δούμε πώς θα λήξει η ιστορία των ηρώων, οι ανατροπές συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ