Έρωτας Φυγάς – Αθωώνει πανηγυρικά τον Στρατή

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Σήμερα το βράδυ, εκτυλίσσεται ένα καινούργιο κεφάλαιο στη σειρά, με εκρηκτικές εξελίξεις που υπόσχονται να κατακλύσουν την οθόνη μας. Η Αλεξάνδρα, απεγνωσμένη για μια νέα απόδραση από τον Κιάρι, διαπιστώνει ότι οι προσπάθειές της συνεχώς αντιμετωπίζουν τον αδιαπέραστο φράχτη του Ιάσωνα, που την παρακολουθεί παντού.

Έρωτας Φυγάς – Αθωώνει πανηγυρικά τον Στρατή

Την ίδια στιγμή, ο Στρατής βρίσκεται άδικα κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μίμη, και ο Μάρκος, πιστός στη φιλία του, αποφασίζει να τον υποστηρίξει. Με ρίσκοντας μια ακόμα έντονη σύγκρουση με τον Ιάσωνα, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο η Αλεξάνδρα σχεδιάζει να φύγει, αθωώνοντας έτσι επιτυχώς τον Στρατή. Το παιχνίδι της αλήθειας ανοίγει νέα κεφάλαια, και ο Ιάσωνας ανακαλύπτει την κοινή τραπεζική του λογαριασμό με τη Μαργέτα σε κατάσταση σχεδόν άδειας. Η οργή του στρέφεται προς τον Στέφανο, σηματοδοτώντας μια νέα πτυχή του ίντριγκα.

Ο Ιάσωνας, παγιδευμένος σε μια θολωμένη κρίση, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ουρανία που προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Καθώς όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, εκείνη συνεχίζει να παραμένει κρυμμένη στην Αθήνα, πληγωμένη από τον φόβο, καθώς οι εξωτερικές απειλές εντείνονται καθημερινά. Η συνεχιζόμενη ένταση στη σειρά μας υπόσχεται να μας κρατήσει σε αγωνία καθώς οι ψυχροί λογαριασμοί, οι σκοτεινές αποκαλύψεις και οι ανατροπές οδηγούν τους χαρακτήρες σε έναν κόσμο αβεβαιότητας και αντιξοοτήτων.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση