Έρωτας φυγάς – Από φυλακισμένη ξανά ελεύθερη η Αλεξάνδρα

Έρωτας φυγάς – Η Μαργέτα ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα σχεδιάζουν να φύγουν με τα παιδιά τους. Αντί να τους συμποδίσει, αποφασίζει να τους βοηθήσει. Ακόμη περισσότερο εκπληκτικό, η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι κάποτε η Μαργέτα την είχε φυλακίσει σε ένα δωμάτιο, αλλά τώρα την αφήνει ελεύθερη. Αυτή η κίνηση της Μαργέτας τη συγκινεί, και το σχέδιο τους αποκτά μια νέα διάσταση. Ποιο θα είναι όμως το αποτέλεσμα για την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο;

Έρωτας φυγάς – Από φυλακισμένη ξανά ελεύθερη η Αλεξάνδρα

Παράλληλα, οι κομματάρχες συνενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν να εκφοβίσουν την Άννα, προτίθενται ακόμη και να τη σκοτώσουν αν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητά της. Αφού η Άννα είναι η βασική βοηθός της Μαργέτας, αυτός ο σχεδιασμός ανατρέπει τις κάρτες στο παιχνίδι της εξουσίας.

Στο μεταξύ, η Ουρανία αποκαλύπτει στον Ιάσωνα ένα σκοτεινό και τραυματικό γεγονός από το παρελθόν της, ενώ ο Φάνης αντιλαμβάνεται τις προσπάθειες της Νότας να εξακριβώσει αν είναι πράγματι ο ανιψιός του Στέφανου. Το μυστήριο γύρω από την ταυτότητά του αναμένεται να αποκαλυφθεί.

Τέλος, ο Ιάσωνας αντιλαμβάνεται με καχυποψία τις συχνές επισκέψεις της συζύγου του στην Ελπίδα και προσπαθεί να απομακρύνει την Αλεξάνδρα από το Κιάρι, προσπαθώντας να κατανοήσει τα κίνητρα της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω