Έρωτας Φυγάς – Ανατροπή – Άρτεμις – Ιάσωνας συμμαχούν εναντίον του Φάνη

Έρωτας Φυγάς – Στα νεα επεισόδια, η σειρά επικεντρώνεται στην Άρτεμη, η οποία αποφασίζει να αποκαλύψει περισσότερα για τον εαυτό της, ενώ έχει ως στόχο να καταστρέψει την Ουρανία και τον Ιάσονα.

Έρωτας Φυγάς – Ανατροπή – Άρτεμις – Ιάσωνας συμμαχούν εναντίον του Φάνη

Η Άρτεμις και ο Ιάσονας, συναντώνται για πρώτη φορά και ανάμεσά τους αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο. Ο Ιάσονας, αγνοεί το σκοτεινό σχέδιο της Άρτεμις, η οποία συνεργάζεται με τον Φάνη για την καταστροφή του. Η Άρτεμις, κόρη της Ουρανίας, ανακαλύπτει ότι η μητέρα της τους εγκατέλειψε για τον Γεώργιο Δεμερτζή, πατέρα του Ιάσονα. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, η Άρτεμις βρίσκει τον εαυτό της ερωτευμένη με τον Ιάσονα, αλλάζοντας τον αρχικό της στόχο να τον καταστρέψει.

Η Άρτεμις αρχίζει σταδιακά να αποκαλύπτει στον Ιάσονα το σχέδιο της με τον Φάνη να καταστρέψουν την Ουρανία, την Μαργετα και τον ίδιο. Με το πέρασμα του χρόνου, καθώς η αγάπη τους βαθαίνει, η Άρτεμις και ο Ιάσονας αποφασίζουν να συμμαχήσουν εναντίον του Φάνη, αναγνωρίζοντας πλέον ότι αυτός είναι ο κοινός τους εχθρός. Η Άρτεμις, μέσα από αυτή την τροπή των γεγονότων, ανακαλύπτει τη δύναμη του αληθινού έρωτα Μαζί, αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που φέρνει η σκοτεινή πλευρά του παρελθόντος και τους εχθρούς τους.

Ερωτήματα που προκύπτουν ειναι Πώς θα επηρεάσει η νέα συμμαχία της Άρτεμις και του Ιάσονα την πλοκή της σειράς; και Ποια θα είναι η αντίδραση του Φάνη όταν ανακαλύψει την προδοσία της Άρτεμις;

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ