Έρωτας Φυγάς – Αναγκάζει τον Μάρκο να γίνει φονιάς

Έρωτας Φυγάς – Ο Μάρκος στέλνει την Αλεξάνδρα στη φυλακή, σκοπεύοντας να την προστατεύσει, αλλά η κίνησή του τον θέτει σε επικίνδυνη θέση. Καθώς η Αλεξάνδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δίκη της, η Μαργέτα, παρά τις επιφυλάξεις του Στέφανου, επιδιώκει να βοηθήσει τη νύφη της με έναν ακραίο τρόπο.

Έρωτας Φυγάς – Αναγκάζει τον Μάρκο να γίνει φονιάς

Ο Στέφανος αναστατώνεται από την απόφαση της Μαργέτας, ωστόσο αποφασίζει να προστατέψει την οικογένειά του οποιοδήποτε κόστος. Παράλληλα, ο Μάρκος προσπαθεί να επηρεάσει τους δικαστές μέσω χρηματικών προσφορών, αλλά αυτή η κίνηση οδηγεί σε αντιπαράθεση με τον Ιάσωνα, ο οποίος υποσχέθηκε να στηρίξει την Αλεξάνδρα. Ο Ιάσωνας ξεκινά προσπάθειες επιρροής μέσω πολιτικών συνδέσεων, υποσχόμενος ότι θα βοηθήσει την υπόθεση της Αλεξάνδρας.

Ταυτόχρονα, ο Μάρκος πέφτει θύμα του σχεδίου του Κοντογιάννη, ο οποίος προτείνει να τον βοηθήσει με αντάλλαγμα μια “χάρη” που απαιτεί αίμα. Καθώς οι δυο πλευρές συγκρούονται για τη διάσωση της Αλεξάνδρας, οι επόμενες εξελίξεις αναμένεται να σοκάρουν τους θεατές, καθώς η μάχη για τη δικαιοσύνη και την ελευθερία φαίνεται να επιδεινώνεται με κάθε νέο γεγονός. Ποιος θα επικρατήσει σε αυτήν την έντονη αντιπαράθεση; Η απάντηση θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ