Έρωτας Φυγάς – Ακλόνητο το άλλοθι της Ουρανίας – Την σκαπουλάρει

Έρωτας Φυγάς – Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει ως αποτέλεσμα να πιστεύουν πολλοί ότι είναι νεκρή, όπως παρουσιάζεται στη σειρά. Παράλληλα, ο Κοντογιάννης προσπαθεί να κατηγορήσει ως ύποπτο για τον θάνατό της ένα άτομο που υποτίθεται ότι είναι ο ένοχος. Ωστόσο, οι έρευνες μετά την εξαφάνιση της Μαργέτας αποδεικνύονται ανώφελες.

Έρωτας Φυγάς – Ακλόνητο το άλλοθι της Ουρανίας – Την σκαπουλάρει

Συγχρόνως, ο Κοντογιάννης προσπαθεί να σκεπάσει τα ίχνη του και σύμφωνα με δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, κατηγορεί την Ουρανία Πετροπούλου ως ύποπτη για τη δολοφονία της Μαργέτας, όπως παρουσιάζεται στη σειρά. Στο αυτοκίνητό της τοποθετεί στοιχεία που την ενοχοποιούν. Ο Ιάσονας, ο φίλος της Μαργέτας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Ουρανίας, ενώ αυτή πλήττεται από τη στάση του.

Αργότερα, όμως, όταν ο δικηγόρος της παρουσιάζει αδιαμφισβήτητα ακλόνητο άλλοθι, η Ουρανία αθωώνεται και ο Ιάσονας μετανιώνει που αμφισβήτησε την αθωότητά της, ενώ αυτή νιώθει απογοητευμένη από αυτόν. Ταυτόχρονα, η Αλεξάνδρα, η οποία ποτέ δεν πίστεψε ότι η Ουρανία θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία της πεθεράς της, την υπερασπίζεται από τους ντόπιους που εκδηλώνουν εχθρικές συναισθηματικές αντιδράσεις έξω από το σπίτι της.

Παράλληλα, υποβάλλεται ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία κατά του υποτιθέμενου υπεύθυνου της δολοφονίας. Ο Κοντογιάννης, προσπαθώντας να εξασφαλίσει την ατιμωρησία του, καταφεύγει σε επικίνδυνες ενέργειες, ενώ η Ουρανία βιώνει την απογοήτευση από τον Ιάσονα που αμφισβητεί την αθωότητά της. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα αναδεικνύεται ως πιστή υποστηρίκτρια της Ουρανίας, παρασέρνοντας την αθωότητά της μπροστά σε εχθρικές αντιδράσεις.

Η εμφάνιση ενός αδιαμφισβήτητου αλάθητου και η αθώωση της Ουρανίας ρίχνουν φως στην αλήθεια, ενώ οδηγούν τον Ιάσονα στον μετανιωμένο δρόμο και αφήνουν την Ουρανία με ανάμικτα συναισθήματα για τον φίλο της. Η ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία ανοίγει νέα προοπτική για την εξάντληση της αλήθειας σε αυτό το συναρπαστικό και πολυδιάστατο κείμενο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω