Έρωτας Φυγάς – Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να φέρουν ανατροπές που θα αφήσουν το κοινό σε αναστάτωση, καθώς όλη η Μεσσήνη επιστρέφει στο μαύρο, καλύπτοντας τη ζωή της με έναν πέπλο πένθους. Σκληρές στιγμές πλημμύρισαν τα επερχόμενα κεφάλαια της σειράς του OPEN, καθώς ο χαρισματικός Μάρκος χάνει τη ζωή του, αφήνοντας τη Μεσσήνη σε βαθιά θλίψη.

Έρωτας Φυγάς – Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Αλεξάνδρας

Η ιστορία που ξετυλίγεται ξαφνικά παίρνει μια σκοτεινή τροπή, όταν ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, που ζούσαν την ευτυχία τους μακριά από τα εμπόδια, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια απότομη αλλαγή. Ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από την Ευγενία αναταράσσει την ηρεμία τους, ανακοινώνοντας το ατύχημα του παιδιού τους, που έπεσε από τον καναπέ και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο Μάρκος, αφήνοντας άμεσα τα πάντα, επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του, στρέφοντας προς την εκτελεστική του καθήκοντα ως πατέρας. Όμως, η μοίρα του αποφασίζει διαφορετικά, καθώς το όχημά του χάνει τον έλεγχο, ενώ τα φρένα αδυνατούν να τον σταματήσουν. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα, βρίσκονται στον δρόμο του Μάρκου και γίνονται μάρτυρες του τραγικού ατυχήματος.

Ο Ιάσονας, γεμάτος τρόμο, βιαζόμενος τρέχει προς τα ερείπια του αυτοκινήτου του Μάρκου, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει τον φίλο του. Τελικά, η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας μεταφέρουν τον σοβαρά τραυματισμένο Μάρκο στο νοσοκομείο, όπου η απογοητευτική πραγματικότητα αντικρίζεται με όλο της το βάρος. Η κατάσταση του Μάρκου είναι εξαιρετικά σοβαρή, και, μετά από μια ανελέητη πάλη, τελικά, παραδίδει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας.

Με τον χαμό του Μάρκου, όλη η Μεσσήνη ντύνεται στα μαύρα, καθώς οι ζωές των χαρακτήρων ανατρέπονται, αφήνοντας πίσω τους ένα σύννεφο θλίψης που καλύπτει το κάθε τους βήμα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση