Έρωτας Φυγάς – Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς – Στην σειρά, θα προκαλείται ένας μεγάλος πανικός με τον χαρακτήρα του Μάρκο, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι θα χάσει τη ζωή του στα χέρια της Αλεξάνδρας. Το πράγμα αυτό διαφαίνεται στο ρεπορτάζ, όπου ο Ιάσονας αντιλαμβάνεται ότι η Αλεξάνδρα δεν θα τον αγαπήσει ποτέ όπως τον Μάρκο. Ως αποτέλεσμα, αποφασίζει να την αφήσει ελεύθερη, με μια συγκεκριμένη προϋπόθεση που η Αλεξάνδρα αποδέχεται.

Έρωτας Φυγάς – Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Αλεξάνδρας

Συγκεκριμένα, ο Ιάσονας αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντι στον Στέφανο, καθώς η απώλεια της Μαργέτας τους έχει φέρει πιο κοντά και έχουν αποφασίσει να θάψουν τις αντιπαλότητές τους. Κάποια στιγμή, θα συναντηθούν πάνω από τον τάφο της Μαργέτας και θα έχουν μια ειλικρινή συζήτηση. Ο Στέφανος πείθει τον Ιάσονα να αλλάξει τη στάση του έναντι της Αλεξάνδρας και να την αφήσει να φύγει.

Ο όρος είναι να αφήσει τον Ιάσονα να ανατρέφει την κόρη τους, την Μυρσίνη, και η Αλεξάνδρα δέχεται, καθώς δεν έχει άλλη επιλογή. Στη συνέχεια, ο Ιάσονας βρίσκει τον Μάρκο και δίνουν τα χέρια. Ωστόσο, σύντομα, ο Μάρκος λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την Ευγενία, ενημερώνοντας τον ότι το παιδί τους έχει τραυματιστεί όταν έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του. Ο Μάρκος τοποθετείται στο αυτοκίνητό του και ξεκινά να τους βρει, όμως χάνει τον έλεγχο του οχήματος και τα φρένα αποτυγχάνουν.

Παράλληλα, στην αντίθετη κατεύθυνση, βρίσκονται ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα και παρακολουθούν το αυτοκίνητο του Μάρκου να πέφτει σε μια πλαγιά. Ο Ιάσονας τρέχει να τον βοηθήσει να βγει από τα συντρίμμια και τα καταφέρνει. Αμέσως μεταφέρουν τον Μάρκο στο νοσοκομείο, αλλά, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Μάρκος δυστυχώς χάνει τη ζωή του στα χέρια της Αλεξάνδρας.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω