Έρωτας Φυγάς 5/10/23: Ο Ιάσωνας στο πλευρό της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς 5/10/23: Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέψει στο σπίτι της με τον Ιάσωνα στο πλευρό της. Η Αλεξάνδρα σταδιακά ανακτά τις δυνάμεις της, αλλά ο πόνος και η ανησυχία για τον υγιή εξαφανισμένο Κοντογιάννη την ταλαιπωρούν.

Έρωτας Φυγάς 5/10/23: Ο Ιάσωνας στο πλευρό της Αλεξάνδρας

Η Μαργέτα, αντίθετα, εξακολουθεί αφοσιωμένη στον προεκλογικό της αγώνα. Το κόμμα της υποστηρίζει με πάθος, αλλά οι εσωτερικές τάσεις δεν αργούν να φανούν. Οι κομματάρχες έχουν αντιφατικές απόψεις για τη Μαργέτα, καθώς ανταγωνίζονται για την επιρροή εντός του κόμματος.

Την ίδια στιγμή, μια σκιώδης συνωμοσία αναπτύσσεται στα παρασκήνια. Οι οικοπεδοφάγοι, απογοητευμένοι από την απρόσφορη πολιτική σκηνή, έρχονται σε επαφή με εκτελεστικά στοιχεία. Η συνωμοσία αυτή διευκολύνει τον διαβόητο Παράσχο να βρεθεί στο στόχαστρο.

Ο Φάνης, ο ανιψιός του Παράσχου, εμφανίζεται απρόσμενα ενώπιον του. Ο Παράσχος, όμως, αντιδρά με καχυποψία, καθώς δεν είναι σίγουρος για τις προθέσεις του νεαρού.

Παράλληλα, ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, αποφασίζει να πει ψέματα στην Ευγενία. Της λέει ότι δεν πιστεύει ότι εκείνη πυροβόλησε την Αλεξάνδρα, προσπαθώντας να την προστατεύσει από τις συνέπειες των αληθινών γεγονότων.

Στο μεταξύ, ο Ιάσωνας προχωρά σε μια απρόσμενη κίνηση. Παρουσιάζει δημόσια την Ουρανία ως δικό του άνθρωπο, προκαλώντας την οργή και τον θυμό της Μαργέτας, η οποία βλέπει να διαταράσσονται τα σχέδιά της για τον εκλογικό αγώνα της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω