Έρωτας Φυγάς 3/11/23: Η Μαργέτα πέφτει στα χέρια του εχθρού

Έρωτας Φυγάς 3/11/23: Μετά τη βίαιη επίθεση που υποστηρίζει, η Γεωργία αποκαλύπτει με αποφασιστικότητα ενώπιον όλων το σκοτεινό σχέδιο του Ιάσωνα να ακυρώσει τη διαθήκη της Μαργέτας.

Έρωτας Φυγάς 3/11/23: Η Μαργέτα πέφτει στα χέρια του εχθρού

Παράλληλα, η ψυχική υγεία της Νότας διαβρώνεται συνεχώς, και ο έλεγχος της εκπληρώνεται όταν μαθαίνει για τον γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας. Η Ευγενία βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τα καλά κρυμμένα μυστικά της θείας της. Στο μεταξύ, ο Ιάσωνας κατηγορεί τον Στέφανο ότι έχει επηρεάσει αρνητικά τη μητέρα του, ενδιαφερόμενος κυρίως για την περιουσία της, και απειλεί ότι θα τον σκοτώσει.

Εν τω μεταξύ, η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν μεγάλο εχθρό της οικογένειας Δεμερτζή, ο οποίος αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα μυστικά του μπροστά της. Η κατάσταση εντείνεται καθώς η πλοκή εξελίσσεται. Οι αποκαλύψεις και οι αντιφάσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Δεμερτζή φέρνουν στο φως το παρανοϊκό και επικίνδυνο παρελθόν τους.

Ο έρωτας, ο θυμός, και οι σκοτεινές κρυμμένες προθέσεις διασταυρώνονται, δημιουργώντας ένα κοσμογονικό σύγχυση, που απειλεί να ανατρέψει τις ζωές τους. Καθώς η ιστορία προχωρά, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους, τις αποφάσεις τους και τις συνέπειες τους, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό και ανεπανάληπτο κακουχίες.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω