Έρωτας Φυγάς 27/9/23: Ο Ιάσωνας ύποπτος για τη δηλητηρίαση

Έρωτας Φυγάς 27/9/23: Η ιστορία αρχίζει με την Αλεξάνδρα, η οποία έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω μιας οξείας δηλητηρίασης. Όμως, εκεί υποβάλλεται σε μια δολοφονική επίθεση με μια θανατηφόρα ένεση από τη Νότα.

Έρωτας Φυγάς 27/9/23: Ο Ιάσωνας ύποπτος για τη δηλητηρίαση

Εντούτοις, η Αλεξάνδρα καταφέρνει να αμυνθεί και να εξουδετερώσει την επίθεση με μια νυχιά στο πρόσωπο της επιτιθέμενης. Αργότερα, ο Ιάσωνας καλείται για ανάκριση ως ύποπτος για τη δηλητηρίαση της Αλεξάνδρας και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα στέλνει πακέτα με φαγητό στη φυλακή προς όφελος της Αλεξάνδρας.

Αυτό αποτελεί την αφορμή για μια οριστική ρήξη μεταξύ του Ιάσωνα και της Μαργέτας. Εν τω μεταξύ, ο Στρατής, αντιμετωπίζοντας τη θυματοποίηση που δέχεται η κόρη τους, Μαρίνα, προτείνει στη Γεωργία να φύγουν μετανάστες στην Αμερική προκειμένου να ξεφύγουν από την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Τέλος, οι άνθρωποι που επιθυμούν να αγοράσουν γη στο Κιάρι σχεδιάζουν να πείσουν τη Μαργέτα να ασχοληθεί με την πολιτική, με σκοπό να την παγιδεύσουν και να πετύχουν τα σχέδιά τους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς 27/9/23Έρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerερωτας φυγας Αλεξάνδραερωτας φυγας μαργεταΈρωτας Φυγάς μαρκοςερωτας φυγας τρειλερ