Έρωτας Φυγάς 25/9/23: Τα σχέδια της Αλεξάνδρας ματαιώνονται

Έρωτας Φυγάς 25/9/23: Στο μικρό χωριό του Κιάρι, μια εξαφάνιση προκαλεί πανικό και σύγχυση. Ένα νεαρό κορίτσι, η Μαρίνα, έχει εξαφανιστεί και όλη η κοινότητα του χωριού αναζητά εναγωνίως τα ίχνη της, με την ελπίδα να τη βρει αβλαβή. Κάθε σπίτι, κάθε δρομάκι, κάθε αγροτεμάχιο εξετάζεται προσεκτικά, προσπαθώντας να εντοπίσουν οποιαδήποτε ένδειξη.

Έρωτας Φυγάς 25/9/23: Τα σχέδια της Αλεξάνδρας ματαιώνονται

Μεταξύ των ατόμων που αναζητούν απεγνωσμένα τη Μαρίνα είναι και η Γεωργία. Ο πόνος και η αγωνία της είναι συνεχείς, καθώς κάθε ώρα που περνάει μειώνει τις ελπίδες της και αυξάνει τον φόβο της. Στο πλευρό της, η Ευγενία και ο Μάκρος αντιμετωπίζουν τις δικές τους δυσκολίες.

Η Ευγενία, που συχνά παρεξηγεί τις πράξεις του Μάκρου, βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση έντασης. Η Νότα προσπαθεί να διατηρήσει τη λογική και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Σε άλλο μέρος του χωριού, η Αλεξάνδρα ξεκινά μια ευγενή αποστολή. Επιθυμεί να διδάξει γραφή και ανάγνωση στις συγκρατούμενη της, προσφέροντας της μια ελπίδα και μια ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Ωστόσο, τα σχέδιά της ανατρέπονται απότομα όταν αισθάνεται αιφνίδιο έντονο πόνο, που τραβά την προσοχή της αλλού.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάς 25/9/23Έρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERερωτας φυγας ΑλεξάνδραΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 10ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαερωτας φυγας μαργεταερωτας φυγας τρειλερΈρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 10