Έρωτας Φυγάς 24/9/23: Η Ευγενία αντιμετωπίζει τους δαίμονες της

Έρωτας Φυγάς 24/9/23: Σε μια σκοτεινή πόλη, οι περιπέτειες του Στέφανου, της Ρηνιώς και της Μαργέτας αποκτούν νέα ενέργεια. Καταφθάνοντας ένα επείγον μήνυμα από τη Ρηνιώ, ο Στέφανος βρίσκει τον εαυτό του στο δρόμο προς τη Μαργέτα. Η Μαργέτα, συντριβεί από πόνο και λύπη, αναζητά την υποστήριξή του.

Έρωτας Φυγάς 24/9/23: Η Ευγενία αντιμετωπίζει τους δαίμονες της

Παράλληλα, ο Μάρκος, με κίνητρα που φαίνονται σκοτεινά και ενθουσιώδη, μεταβιβάζει χρήματα στον φύλακα των φυλακών. Η πρόθεσή του είναι να επιτρέψει στην Αλεξάνδρα, η οποία φαίνεται να έχει μια πολύπλοκη ιστορία, να αποχαιρετίσει τη γιαγιά της για τελευταία φορά.

Καθώς οι δρόμοι τους ξανα συναντιούνται, ο Μάρκος προτείνει μια τρελή ιδέα στην Αλεξάνδρα, με μάτια γεμάτα ελπίδα. Προτείνει να συνδέσουν τα χέρια τους και να εγκαταλείψουν αυτήν τη ζοφερή πόλη, να ζήσουν ως φυγάδες, αλλά επιτέλους ελεύθεροι και μαζί. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα, με πιο ρεαλιστική σκοπιά, τον φέρνει πίσω στην πικρή πραγματικότητα.

Κάπου αλλού, η Ευγενία αντιμετωπίζει τους δαίμονές της και αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της. Κρατώντας το παιδί της στην αγκαλιά της, κοιτά προς την Αθήνα. Σε μια σκοτεινή στιγμή της ζωής του, ο Μάρκος αισθανόταν αβυσσαλέα απελπισία. Ωστόσο, μια είδηση εμφανίστηκε για να ανακατεύσει ακόμη περισσότερο τα νερά της ψυχής του: η Ευγενία είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω τα πάντα και να φύγει με τον γιο τους.

Ο Στέφανος, ένας φίλος και σύμμαχος, τον ενημέρωσε για αυτό το σοκαριστικό γεγονός. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια, ο Μάρκος την πρόλαβε στον τελευταίο της σταθμό πριν την αναχώρηση και την παρακάλεσε να παραμείνει. Μετά από αυτό το επεισόδιο, επέστρεψε στο σπίτι του Στέφανου, προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να συνυπάρξει ειρηνικά με την Ευγενία για το καλό του γιου τους.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Δεμερτζή πολέμα τη θλίψη για την απώλεια της γιαγιάς Αθηνάς. Ωστόσο, η σκιά του κινδύνου εξακολουθούσε να κυριαρχεί: επενδυτές από την Αθήνα ετοίμαζαν δολοφονικά σχέδια κατά των αντιπάλων τους, με τον Στέφανο να είναι ο κύριος τους στόχος.

Σε ένα διαφορετικό πρόσωπο της ιστορίας, ο Ιάσωνας κρατούσε μακριά την Αλεξάνδρα από τα παιδιά της. Αυτή, βαθιά απελπισμένη, συνεχίζει να αναζητά απαντήσεις. Η φίλη της Μαργέτα ανέλαβε το δύσκολο έργο να πιέσει τον Ιάσωνα για απαντήσεις, αλλά αυτός παρέμενε ανέκαθεν ακλόνητος, αρνούμενος να αποκαλύψει τα κρυμμένα του μυστικά.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάς 24/9/23Έρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 8Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια