Έρωτας Φυγάς 24/11/23: Η Ευγενία παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται

Έρωτας Φυγάς 24/11/23: Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη που αφορά τον θάνατο του αγαπημένου της. Αυτή η αποκάλυψη τη συγκλονίζει και έχει ως αποτέλεσμα να αναθεωρήσει την άποψή της για τον χαρακτήρα του Ιάσωνα.

Έρωτας Φυγάς 24/11/23: Η Ευγενία παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται

Παράλληλα, ο Μάρκος παρέχει σαφείς οδηγίες στην Παναγιώτα σχετικά με το πώς να φροντίσει το μωρό, προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή του με την Ευγενία. Η Ευγενία, αγνοώντας τις οδηγίες, κατευθύνεται προς το αρχοντικό των Δεμερτζήδων. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με την Αλεξάνδρα και της ζητά βοήθεια για να ξανασυναντήσει το παιδί της. Η Αλεξάνδρα, συγκινημένη, αποφασίζει να της προσφέρει αυτή την ευκαιρία και πηγαίνει στην Παναγιώτα για να πάρει το μικρό Στεφανάκο.

Ωστόσο, όταν η στιγμή περνά, η Ευγενία αρνείται να επιστρέψει το παιδί, αλλά το αρπάζει και ξεκινά να τρέχει, θέτοντας τη ζωή του παιδιού σε κίνδυνο. Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει δράση και ακολουθεί την Ευγενία, καταφέρνοντας να σώσει τόσο το μωρό όσο και την Ευγενία από τον κίνδυνο που είχε δημιουργηθεί.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω