Έρωτας Φυγάς 22/9/23: Η Αλεξάνδρα εγκαταλείπει το Μάρκο

Έρωτας Φυγάς 22/9/23: Στο επικείμενο δικαστήριο, η Αλεξάνδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κατηγορία συνεργασίας με τον Μάρκο. Παρόλο που οι αποδείξεις είναι αρκετές, αποφασίζει να προστατεύσει τον Μάρκο, παραιτούμενη από κάθε άλλη ενοχή.

Έρωτας Φυγάς 22/9/23: Η Αλεξάνδρα εγκαταλείπει το Μάρκο

Στο δικαστήριο, η Μαργέτα φέρνει τα παιδιά για να τα συναντήσει η Αλεξάνδρα. Αυτό το γεγονός προκαλεί οργή του Ιάσωνα, ο οποίος αποφασίζει να πάρει τα παιδιά και να αποχωρήσει από το σπίτι. Ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώνεται όταν η Νάντια καταγγέλλει χρηματισμό, και χρήματα βρίσκονται στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό διαθεσιμότητα.

Ο Μιχάλης πιστεύει ακράδαντα ότι όλα αυτά είναι μέρος ενός σχεδίου της Ελπίδας. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μάρκο να την αφήσει να φύγει από τη ζωή του, και αυτός αποφασίζει να σεβαστεί την απόφασή της. Ταυτόχρονα, η Ευγενία παίρνει άδεια από το νοσοκομείο, αλλά ακόμα αντιμετωπίζει σκέψεις αυτοκτονίας, καθώς ο πόνος και η αβεβαιότητα την συνεχίζουν να την σκαλώνουν.

Τελικά, η Βάσω, βυθισμένη σε μια κατάσταση έκπληξης, αποκαλύπτει στη Μαργέτα την υποψία της ότι η Αθηνά, η αγαπημένη τους φίλη, ίσως έχει πεθάνει. Η αβεβαιότητα και οι αναταραχές κυριαρχούν στη ζωή τους, ενώ το μέλλον παραμένει αβέβαιο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς 22/9/23Έρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerερωτας φυγας ΑλεξάνδραΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β' Κύκλος – Επεισόδιο 7ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαΈρωτας Φυγάς ευγενια