Έρωτας Φυγάς 22/11/23: Απειλεί με όπλο τον Φάνη

Έρωτας Φυγάς 22/11/23: Ο Μάρκος βρίσκεται σε έντονη σοκαρισμένη κατάσταση μετά την ανακοίνωση της Ευγενίας σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί να είναι δικό του, ενώ παράλληλα περνά από το μυαλό του τις φήμες που υποστηρίζουν ότι η σύζυγός του έχει σχέση με τον Φάνη.

Έρωτας Φυγάς 22/11/23: Απειλεί με όπλο τον Φάνη

Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ο Μάρκος αναζητά τον Φάνη για να λύσει τις αντιφάσεις. Σε μια στιγμή οργής, βγάζει το όπλο με σκοπό να “καθαρίσει την τιμή του”. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, η Ευγενία παρεμβαίνει και αναγκάζεται να ομολογήσει πως είπε ψέματα για να δικαιολογηθεί. Ο Μάρκος, οργισμένος με τη σύζυγό του, την παίρνει μαζί του και την οδηγεί στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει απευθείας την Αλεξάνδρα.

Με δάκρυα στα μάτια και έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, η Ευγενία αποκαλύπτει τα πάντα. Η Αλεξάνδρα, παρόλα αυτά, αισθάνεται ηρεμία, καθώς έχει ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων ημερών. Ταυτόχρονα, ο Ιάσωνας συνειδητοποιεί ότι όλα έχουν πλέον τελειώσει μεταξύ του και της συζύγου του. Η καρδιά της Ευγενίας ανήκει πλέον για πάντα στον Μάρκο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω