Έρωτας Φυγάς 20/11/23: Ο Στέφανος χάνεται – Η Μαργέτα καταρρέει

Έρωτας Φυγάς 20/11/23: Η Γεωργία δεν αντιμετωπίζει θετικά την εγκατάσταση της Ουρανίας στο Κιάρι, καθώς θεωρεί τη Μαργέτα ως μητέρα της. Η αντιπάθεια προς την Ουρανία δεν μπορεί να κρυφτεί και εκδηλώνεται εμφανώς.

Έρωτας Φυγάς 20/11/23: Ο Στέφανος χάνεται – Η Μαργέτα καταρρέει

Από την άλλη πλευρά, η Ουρανία προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιάσονα. Της λέει πως ο Ιάσονας έχει αλλάξει, έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του και εκφράζει μετανοημένος. Ο Κοντογιάννης, αντίθετα, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με όλα τα μέσα και να απομακρύνει όσους τον πλήγωσαν. Ο Στρατής συζητά με τη Μαρίνα για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, κάτι που η μικρή δεν χαιρετίζει θετικά.

Φοβάται ότι όταν αποκτήσουν παιδί, δεν θα τη θέλουν πλέον. Η Μαργέτα ενημερώνεται πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής και καταρρέει. Εκφράζει την επιθυμία της να επιστρέψει στο Κιάρι, αλλά γνωρίζει ότι αυτό είναι, προς το παρόν, πολύ επικίνδυνο. Η ένταση ανάμεσα στη Γεωργία και την Ουρανία ενισχύεται με την απόρριψη της πρώτης προς τη δεύτερη. Παρά τις προσπάθειες της Ουρανίας να δείξει ότι ο Ιάσονας έχει αλλάξει, η Γεωργία παραμένει ανέκφραστη και αποφασισμένη να διατηρήσει την αρνητική της στάση.

Ο Κοντογιάννης, παρά την αγωνία που προκαλεί στο περιβάλλον του, είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να αποκαταστήσει την τάξη στη ζωή του. Η Μαρίνα, από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίζει τον φόβο της απόρριψης σε σχέση με τη μελλοντική εγκυμοσύνη της, δημιουργώντας έναν ακόμη παράγοντα έντασης στο πλέγμα των σχέσεων τους. Καθώς οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις τους, η ιστορία εξελίσσεται σε έναν δυναμικό χορό συναισθημάτων και αντιφάσεων.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω