Έρωτας Φυγάς 18/9/23: Η ζωή του Ιάσωνα κρέμεται από μια κλωστή

Έρωτας Φυγάς 18/9/23: Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε αυτήν τη μικρή πόλη ήταν σαν ένα θρίλερ της πραγματικότητας. Η Αλεξάνδρα, μια γυναίκα που βρέθηκε στον πυρετό της αγωνίας και της απελπισίας, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

Έρωτας Φυγάς 18/9/23: Η ζωή του Ιάσωνα κρέμεται από μια κλωστή

Ο Ιάσωνας, πατέρας των παιδιών της, είχε επιβάλει μια απαγόρευση να δει τα παιδιά τους, ένα κτύπημα που την έσπρωξε στα όρια της αντοχής της. Η απόγνωση την κυρίευσε και, χωρίς σκέψη, πυροβόλησε τον Ιάσωνα ως αντίδραση. Στη συνέχεια, προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά το πείσμα της την οδήγησε στον Μάρκο, ο οποίος προσπάθησε να την βοηθήσει να διαφύγει από την αστυνομία.

Η σύλληψή της ήταν αναπόφευκτη, και αντί να κρύψει την πράξη της, ομολόγησε το έγκλημά της, χωρίς να δείχνει έστω και μια σταγόνα μετανάστευσης. Ο Ιάσωνας, παρά την τραυματική εμπειρία που βίωσε, αναρρώνει αναπάντεχα, αφήνοντας τους πάντες σε έκπληξη. Η Μαργέτα, αγωνιώντας για την εξέλιξη των γεγονότων, αντιλαμβάνεται ότι η δική της συμβολή στην κρίση ήταν καθοριστική. Η στήριξη του Στέφανου ήταν κρίσιμη για να αντέξει αυτήν την αγωνία.

Ο Μάρκος, αντίθετα, λαμβάνει ειδοποίηση για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Αλεξάνδρα στη φυλακή. Αν ο Ιάσωνας πεθάνει από τα τραύματά του, η Αλεξάνδρα πιθανότατα θα καταδικαστεί σε εκτέλεση. Η ζωή του Ιάσωνα κρέμεται από μια λεπτή κλωστή. Οι γιατροί του νοσοκομείου ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν διακεκριμένο καρδιοχειρουργό από την Καλαμάτα, προσπαθώντας να αφαιρέσουν τις σφαίρες και να διασώσουν τον Ιάσωνα από τον ασφυκτικό κίνδυνο του θανάτου. Η πίστη της Μαργέτας υποβάλλεται σε μια δοκιμασία ακόμη πιο απαιτητική από την προηγούμενη. Στο πλευρό της, ο Στέφανος παραμένει ακλόνητος.

Ενώ η Αλεξάνδρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αντιμετωπίζει την απειλή μιας συγκροτούμενης που έχει αποφασίσει να κάνει τη ζωή της ανυπόφορη. Ο Στρατής και ο Νικόλας συνεργάζονται για να δώσουν μια μάθηση στους ανθρώπους που επιτέθηκαν στον Νικόλα. Ο Παύλος, αντιλαμβανόμενος την κρίσιμη κατάσταση του Ιάσωνα, αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα με ένα θανάσιμο σχέδιο που θα αλλάξει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

18/9/23Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς 18/9/23Έρωτας Φυγάς openέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ νεο επεισοδιοερωτασ φυγασ ολοκληρα επεισοδιαερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτας φυγας τελος α κυκλουέρωτας φυγάς τι θα γίνειερωτας φυγας φιναλε