Έρωτας Φυγάς 17/10/23: Ο Μάρκος της κολλάει το όπλο στον κρόταφο

Έρωτας Φυγάς 17/10/23: Οι πολιτικάντηδες και οι οικοπεδοφάγοι βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς έχουν χάσει τα ίχνη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Αντί να στραφούν εναντίον τους, αποφασίζουν να στρέψουν την προσοχή τους αλλού. Το σχέδιό τους είναι να προχωρήσουν σε εφαρμογή, απειλώντας όχι μόνο περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ψυχές.

Έρωτας Φυγάς 17/10/23: Ο Μάρκος της κολλάει το όπλο στον κρόταφο

Ταυτόχρονα, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί μια για πάντα από τη Μαργέτα, που πιστεύει πως τον ξεγέλασε για ακόμα μια φορά. Σε μια απόγνωση και οργή, την βρίσκει και την απειλεί με όπλο, έχοντας αποφασίσει να εκδικηθεί.

Την ίδια στιγμή, πυρκαγιά ξεσπάει στο Κιάρι, και ενώ οι εργάτες και ο Ιάσωνας προσπαθούν απεγνωσμένα να τη σβήσουν, η Μαργέτα βρίσκεται κλειδωμένη από τον Μάρκο σε μια φλεγόμενη καλύβα. Η Μαργέτα είναι αποφασισμένη να πληρώσει για τα λάθη του παρελθόντος της. Ωστόσο, στην τελευταία στιγμή, ο Μάρκος μετανιώνει και την απελευθερώνει.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα βρίσκεται κλειδαμπαρωμένη με τα παιδιά της και προσπαθεί να βρει τρόπο να διαφύγει, ενώ ο Μάρκος ανακαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός καταδότης και αποφασίζει να εκδικηθεί με έναν εξαιρετικά αναπάντεχο τρόπο.Η ένταση στο πεπρωμένο των χαρακτήρων αυξάνεται, καθώς αποκαλύπτονται νέες ανατροπές και εξελίξεις. Το μέλλον τους εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα λάβουν και τις συγκρούσεις που θα αντιμετωπίσουν.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω