Έρωτας Φυγάς 16/11/23: Σε αναβρασμό η κόντρα Μάρκου – Ιάσονα

Έρωτας Φυγάς 16/11/23: Το πρόβλημα είναι ότι μετά την προσωρινή κατάπαυση του πυρός, η ένταση μεταξύ του Ιάσονα και του Μάρκου επανεκκινεί! Η ψυχολογική κατάσταση της Νότας χειροτερεύει, και υπερβαίνοντας τα όρια της λογικής, κάνει μια αδιανόητη κίνηση που θα έχει ακραίες αντιδράσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Έρωτας Φυγάς 16/11/23: Σε αναβρασμό η κόντρα Μάρκου – Ιάσονα

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να προσαρμοστεί στον “θάνατο” και στην απουσία της Μαργέτας από το Κιάρι, παρόλο που αυτή η νέα κατάσταση την καταπιέζει. Παράλληλα, ο Ιάσονας ανησυχεί για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του συμφωνητικού που υπέγραψαν με τον Μάρκο, το οποίο αποδεικνύει την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της Αλεξάνδρας. Αρχικά υποπτεύεται ότι το έκλεψε ο αιώνιος αντίπαλός του, αλλά σκέφτεται πάλι και αναθεωρεί την άποψή του, καθώς ιδίως στον Μάρκο θα φανερώνεται χρήσιμο να φυλακιστεί η Ευγενία.

Έτσι, οι υποψίες του στρέφονται στη συνήθη ύποπτη, την Ελπίδα. Ωστόσο, αργότερα διαπιστώνει ότι ούτε αυτή το έχει πάρει. Στη συνέχεια, η Ευγενία εισβάλλει σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι των Δεμερτζήδων και ρίχνει μια “βόμβα” που θα διαταράξει τις σχέσεις και θα δημιουργήσει αμφιβολίες γύρω από το πρόσωπο της Αλεξάνδρας: την κατηγορεί ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης που δέχτηκε η θεία της και απειλεί να την καταγγείλει!

Η ένταση στον κόσμο των Δεμερτζήδων φαίνεται να είναι σε αναζήτηση μιας ισορροπίας που δυσκολεύεται να επιτευχθεί. Ο Ιάσονας αντιμετωπίζει όχι μόνο τις προσωπικές του ανασφάλειες αλλά και τις περίπλοκες σχέσεις με τον Μάρκο, ενώ η Αλεξάνδρα βρίσκεται στο επίκεντρο των κατηγοριών και των απειλών από την Ευγενία. Η απρόβλεπτη κίνηση της Νότας προσθέτει ακόμη περισσότερη αναταραχή, ενώ η μυστηριώδης εξαφάνιση του συμφωνητικού δημιουργεί έναν συναρπαστικό γρίφο που πρέπει να λυθεί. Με κάθε εξέλιξη, οι σχέσεις, οι υποψίες και οι αποκαλύψεις ενισχύονται, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια ακόμη πιο πολύπλοκη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω