Έρωτας Φυγάς 16/10/23: Ο Ιάσωνας τιμωρεί την Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς 16/10/23:  Στην ιστορία αυτή, ο Ιάσωνας αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση όταν προσπαθεί να εμποδίσει την Αλεξάνδρα από το να φύγει με τα παιδιά της και τον Μάρκο. Έχει αισθανθεί προδομένος και αποφασίζει να την τιμωρήσει γι’ αυτήν την ενέργειά της.

Έρωτας Φυγάς 16/10/23: Ο Ιάσωνας τιμωρεί την Αλεξάνδρα

Ο Μάρκος, από την πλευρά του, συνειδητοποιεί ότι το σχέδιό τους απέτυχε και υποψιάζεται ότι η Μαργέτα είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, απογοητευμένος και μαζί με τον γιο του, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ευγενία, η οποία τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους. Παρόλα αυτά, ο Μάρκος δεν ξεκινά καβγά μαζί της, αλλά αφήνει το παιδί και πηγαίνει να βρει τη Μαργέτα.

Την ίδια στιγμή, η Νότα και η ανιψιά της έρχονται αντιμέτωπες. Η Νότα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της προς την ανιψιά της για τον τρόπο που μιλά στον Μάρκο, προειδοποιώντας την ότι παίζει με την τύχη της και πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα παλεύει να απεγκλωβιστεί από τον Ιάσωνα, αλλά βρίσκει σύμμαχο στην Ουρανία.

Ο Ιάσωνας, εξακολουθώντας να τυφλώνεται από την αγανάκτηση του λόγω προδοσίας, αποφασίζει να πάρει τα ηνία της κατάστασης. Ο Μάρκος, αντί να αντιδράσει έντονα στις κατηγορίες της Ευγενίας, επιλέγει να αντιδράσει με ψυχραιμία, αφήνοντας το παιδί στην οικογένειά του και ψάχνοντας για την Μαργέτα. Το ξεκαρδιστικό είναι ότι η Αλεξάνδρα βρίσκει αναμονή από την Ουρανία, που της προσφέρει υποστήριξη σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω