Έρωτας Φυγάς 12/12/23: Ο Στρατής ξεφορτώνεται το πτώμα

Έρωτας Φυγάς 12/12/23: Το παρελθόν συγκλονίζει τη σχέση των Μάρκου και Στέφανου, ρίχνοντάς τους σε μια ανεπανόρθωτη κατάσταση. Ο Στέφανος αντιμετωπίζει την αδυναμία του Μάρκου να σκεφτεί προσεκτικά πριν αποφασίσει να πάρει τον γιο του μακριά από τη μητέρα του. Η επιλογή του να φύγει με την Αλεξάνδρα, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών του Ιάσωνα, δημιουργεί ρήγμα στη σχέση τους.

Έρωτας Φυγάς 12/12/23: Ο Στρατής ξεφορτώνεται το πτώμα

Οι προειδοποιήσεις που δέχτηκε από τον Στέφανο να μη ρίχνει λάδι στη φωτιά δεν ήταν αδικαιολόγητες. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πείσει τον Ιάσωνα να μην εγκαταλείψουν τη χώρα, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο Ιάσωνας αναβάλλει τη μετακόμιση, υποσχόμενος ότι θα φύγουν μετά την επίλυση των ζητημάτων του με τους Γερμανούς.

Η αδιαλλαξία του Ιάσωνα επηρεάζει όχι μόνο την Αλεξάνδρα αλλά και την Ουρανία. Η τελευταία τον προειδοποιεί πως, αν δεν αλλάξει, θα χάσει και τη σύζυγό του αλλά και την ίδια. Παράλληλα, η Χαρά αντιμετωπίζει τον Ανδρέα με τον δικό της τρόπο, ενώ η Νάντια αντιμετωπίζει τις νοσηρές βλέψεις του Σωκράτη και βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Φάνης συνεχίζει την επικοινωνία του με μια μυστηριώδη γυναίκα, σχεδιάζοντας νέες ενέργειες. Ο Στρατής προσπαθεί να απαλλαγεί από το πτώμα του Μίμη, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες. Οι μπελάδες φαίνεται πως συνεχίζουν να ακολουθούν τον Στρατή, καθιστώντας την κατάστασή του ακόμα πιο περίπλοκη.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω