EPSILON TV LIVE (Livestreaming)

EPSILON TV LIVE: Το Epsilon Tv έστειλε το σήμα του στον τηλεοπτικό αέρα της χώρας στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013. Έχει πάνω από 120 ιδιόκτητα κέντρα εκπομπής, που καλύπτουν το 99% του πληθυσμού της χώρας.

Το πρόγραμμα μεταδίδεται επίσης επίγεια ψηφιακά, μέσα από τις συχνότητες της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (DIGEA), η οποία καλύπτει ήδη πάνω από 6 εκατ. τηλεθεατές.

Επί πλέον, το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδίδεται μέσα από τις δύο συνδρομητικές υπηρεσίες που λειτουργούν στη χώρα μας, τη Nova (δορυφορικά-DTH) και τον ΟΤΕ TV (δορυφορικά-DTH και μέσω IPTV), σε περίπου 650.000 συνδρομητές.

EPSILON TV LIVE

Το Ε- International εκπέμπει με 24-ωρο ελληνικό πρόγραμμα, σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική μέσω δορυφόρου.

Στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ & Καναδάς), το πρόγραμμα μεταδίδεται επίσης σε συνδρομητές μπουκέτων Ελληνικών καναλιών καθώς και των δικτύων My Cosmos και το New Greek tv.

Στην Κύπρο, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν τις ελληνικές εκπομπές του EPSILONTV μέσω του τηλεοπτικού σταθμού πανκύπριας εμβέλειας EPSILON TV – ENTERTAINMENT CYPRUS TELEVISION που προβάλλει πολλές από τις τηλεοπτικές παραγωγές του EPSILON TV Ελλάδος, αλλά και αρκετές, δικές του, κυπριακές παραγωγές.

Το πρόγραμμα του σταθμού περιλαμβάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, Κυπριακές, Ελλαδικές και ξένες σειρές, ταινίες, τηλεπαιχνίδια και πολλά άλλα. EPSILON TV LIVE

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το EPSILON TV πρωτοπόρο στον τεχνολογικό τομέα καθώς εξέπεμψε στερεοφωνικά .

Ήδη όλες οι ελληνικές εκπομπές, όπως επίσης και τα δελτία ειδήσεων, παράγονται και μεταδίδονται σε format 16:9.

Σε αυτό το πιο πλούσιο format, με 30% μεγαλύτερη εικόνα, που εκμεταλλεύεται όλο το μέγεθος των σύγχρονων τηλεοράσεων, χωρίς να παραμορφώνει την εικόνα, μεταδίδονται και όλο το πρόγραμμα. EPSILON TV LIVE

Όλες οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του EPSILON TV είναι διαθέσιμες για δωρεάν κατ’ επιλογή παρακολούθηση (on demand) μέσω του web (www.epsilontv.gr), σε κινητά τηλέφωνα iPhone και Android (εφαρμογή EPSILON TV Mobile), σε tablets iPad (EPSILON TV tablet), όπως επίσης μέσω καναλιού του EPSILON TV στο YouTube (www.youtube.com/etvgr) και του καναλιού του EPSILON TV στο Vimeo (www.vimeo.com/etvgr), καθώς επίσης και μέσα από την ειδική εφαρμογή EPSILON TV , που λειτουργεί στις Smart TV της Samsung.

Επίσης, παρέχεται δυνατότητα για παρακολούθηση του συνόλου των παραπάνω εκπομπών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του EPSILON TV (Facebook, Twitter). Το EPSILON TV προσφέρει επίσης την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν δωρεάν σε όλο τον κόσμο του πρόγραμμα του μέσω του Live Streaming (www.epsilontv.gr/live). EPSILON TV LIVE

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή τον τηλεοπτικό σταθμό επισκεφθείτε το επίσημο website του καναλιού.

Δείτε ακόμη περισσότερα κανάλια ζωντανά εδώ.

epsilon tvEPSILON TV LIVEEPSILON TV livestreaming.epsilon tv youtubeetv live