ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 05/12/19: Η Άννα ξεσπά στον Μάνο

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ: Η Αθηνά, όταν βλέπει τυχαία στον δρόμο τον Δημήτρη με μια άλλη γυναίκα και δύο παιδιά, απογοητεύεται. Εν τω μεταξύ, η Ιλεάννα αποκαλύπτει στη Δέσποινα πως έχει κάνει έρωτα με τον Βασίλη, ενώ η Άννα μπροστά σε όλους ρίχνει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο του Μάνου. Τότε, η Ηρώ τού ζητάει εξηγήσεις…

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ: Η Άννα ξεσπά στον Μάνο

Η Μάνια μαθαίνει πως ο Μάνος έχει πάει στα Κύθηρα και ανησυχεί καθώς εκεί βρίσκεται και η Άννα. Από την άλλη, η Αθηνά και ο Δημήτρης ζουν τον έρωτά τους.

Κάποια στιγμή, η Μαρίνα πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς και μόλις βλέπει εκεί τον άντρα τής κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.

Έπειτα από αυτό η Αθηνά αναγκάζεται και εξομολογείται στον Δημήτρη πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση μαζί της. Την ίδια ώρα, η Άννα βλέπει τον Μόνο στο νησί και είναι αμήχανη, γεγονός που το αντιλαμβάνεται ο Αντρέας.

Την επόμενη μέρα ο Φοίβος ζητάει από την Αλεξάνδρα να του δώσει ένα υπέρογκο ποσό. Παρόλο που η ίδια τον ρωτάει για ποιο λόγο θέλει αυτά τα χρήματα, εκείνος δεν της λέει. Στη συνέχεια, η γυναίκα τον εμπιστεύεται και του τα δίνει. Εν τω μεταξύ, η Ιλεάννα συναντάει τη Δέσποινα και της αποκαλύπτει πως έχει κάνει έρωτα με τον Βασίλη.

Η γυναίκα, αν και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη.

Οι μέρες περνούν και π Αθηνά βλέπει τυχαία στον δρόμο τον Δημήτρη μαζί με μια άλλη γυναίκα και δύο κοριτσάκια.

Τότε, απογοητεύεται καθώς πιστεύει πως είναι παντρεμένος με παιδιά.

Παράλληλα, ο Άρης, φανερά μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, ζητάει συγγνώμη από τη Ζωή. Στα γενέθλιά της, η Άννα δεν μπορεί να κρατηθεί και ρίχνει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο του Μάνου. Όλοι αναστατώνονται και περισσότερο η Ηρώ. ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

Στη συνέχεια, η τελευταία συναντάει τον πρώην αγαπημένο της και απαιτεί να μάθει τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά της Αννας.

Για την αρχική σελίδα «Λόγω Τιμής 20 Χρόνια μετά» πατήστε ΕΔΩ

05/12/19επόμενα επεισόδιαΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣΛόγω ΤιμήςΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 05/12/19λόγω τιμής 20 χρόνια μετά