Επόμενα Επεισόδια Φτερωτός Θεός: Ο Τζάν μαθαίνει τα πάντα

Επόμενα Επεισόδια Φτερωτός Θεός: Η Χιουμά εξηγεί στους γιους της για ποιο λόγο χώρισε και γιατί, όταν έφυγε από το σπίτι, πήρε μαζί της μόνο τον Εμρέ. Στο μεταξύ, η Μινέ έχει μάθει τι έκανε ο Φάμπρι και ανησυχεί ότι ο εγωισμός του θα καταστρέψει την εταιρία.

Επόμενα Επεισόδια Φτερωτός Θεός: Ο Τζάν μαθαίνει τα πάντα

Του επισημαίνει ότι ο ΜακΚίνον δεν θα το αφήσει έτσι και του ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν θα είναι δίπλα του. Έχει αποφασίσει να μη βουλιάξει μαζί του και μπαίνει στο αρχείο για να συλλέξει τα έγγραφα που χρειάζεται.

Την ίδια στιγμή, η Αϊχάν, ο Μουζαφέρ και η Σανέμ βοηθούν τον Τζέι Τζει να μετακομίσει.

Μόλις τελειώνουν, η Σανέμ τους λέει πως ήρθε η στιγμή να ετοιμάσουν μια νέα καμπάνια για τον ΜακΚίνον και τηλεφωνεί αμέσως στην Ντερέν, για να μαζέψει την ομάδα του δημιουργικού στο σπίτι της.

Στη συνέχεια πείθει τον ίδιο τον ΜακΚίνον να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και αυτός συμφωνεί, αλλά τους δίνει μόνο 24 ώρες περιθώριο.

Ο Τζαν στο μεταξύ βρίσκεται στο γυμναστήριο, όταν ο Εμρέ έρχεται να τον ενημερώσει ότι ο δικηγόρος Ερτζάν θα κάνει μεν μήνυση στην Αϊλίν με βάση τις καταγραφές από τις κάμερες, αλλά δεν έχει αντίστοιχα στοιχεία για να κινηθεί εναντίον του Φάμπρι. Επόμενα Επεισόδια Φτερωτός Θεός

Η Ντερέν βρίσκει την ευκαιρία να εξηγήσει στη Σανέμ ότι η Αϊλίν ήταν αυτή που της έδωσε το σλόγκαν, το οποίο παρουσίασε ως δική της ιδέα και της ζητά συγγνώμη. Το επόμενο πρωί, οι δυο τους παρουσιάζουν στον Τζαν τη νέα καμπάνια, ενώ η Πολέν έρχεται να του πει πως μια εταιρία στο Λονδίνο ψάχνει για φωτογράφο διατεθειμένο να εργαστεί στα Βαλκάνια.

Ο ΜακΚίνον, πάντως, εγκρίνει την καμπάνια, τους δίνει τη δουλειά και η Σανέμ λέει στη Λέίλά ότι το ίδιο κιόλας βράδυ θα πει στον αγαπημένο της τα πάντα. Όμως, η Μινέ, η συνέταιρος του Φάμπρι την προλαβαίνει, αφού τον καλεί για να του ζητήσει να μιλήσουν.

Από κοντά του εξηγεί το λόγο για τον οποίο έφυγε από την εταιρία και του λέει ότι πήρε μαζί της τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις παράνομες πράξεις του Φάμπρι.

Μάλιστα, τα έχει ήδη καταθέσει στην Αστυνομία κι αυτός της ζητά να στείλει τα στοιχεία που αφορούν την Αϊλίν με mail στον Εμρέ.

Αυτή υπόσχεται να το κάνει και, λίγο πριν φύγει, του αποκαλύπτει ότι η Σανέμ έδωσε το άρωμα της στον Φάμπρι.

Για την αρχική σελίδα « Φτερωτός Θεός » πατήστε ΕΔΩ

επόμενα επεισόδιαΕπόμενα Επεισόδια Φτερωτός ΘεόςΦτερωτός Θεός