Επεισόδια Σασμός: Πηγαίνει την Αργυρώ στα δικαστήρια!

Επεισόδια Σασμός: Η Αργυρώ πάνω που αποκτούσε πάλι χαρά στην ζωή της, μετά και την πετυχημένη επέμβαση. Με την υγεία της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, τώρα έχει να διαχειριστεί το πένθος της για τον Άγγελο. Και το μίσος για την άλλη οικογένεια αναζωπυρώνεται. Η έχθρα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες φουντώνει και πάλι.

Επεισόδια Σασμός: Πηγαίνει την Αργυρώ στα δικαστήρια!

Ο Μαθιός όμως δεν είναι ο δολοφόνος. Και η αλήθεια αποκαλύπτεται. Έτσι ο Αστέρης μπορεί και πάλι να έχει ελπίδα πως όλα θα φτιάξουν μεταξύ εκείνου και της Αργυρώς. Μάλιστα η φυγή του Σταύρου για τα Γιάννενα ανοίγει τον δρόμο για το ζευγάρι. Ο Αστέρης παίρνει ολοένα και περισσότερο θάρρος και οι τυχαίες τους συναντήσεις είναι και σε όλο και καλύτερο κλίμα. Μάλιστα σε μία από αυτές ο Αστέρης θα ζητήσει από την Αργυρώ να κάτσουν και να μιλήσουν ανοιχτά και για όλα.

Ένα συμβάν όμως θα τους χαλάσει τα σχέδια. Εκεί που όλα έδειχναν να φτιάχνουν! Άλλη μια αναποδιά! Ο Αστέρης θα μάθει όλη την αλήθεια για το παιδί του. Αυτή την αλήθεια που του έκρυψε η μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ. Η Αργυρώ ήξερε πως όταν το μάθαινε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Δεν ξεχνάμε άλλωστε πως έκανε ο Αστέρης για το ψεύτικο άλλοθι του Πετρή. Ένα πράγμα δεν μπορεί ο Αστέρης και της το έχει πει. Το ψέμα.

Και εκείνη του κράτησε κρυφό ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Όταν το μάθει λοιπόν θα την μισήσει κατάφορα και μάλιστα θα την απειλήσει πως θα κινηθεί νομικά. Κανείς δεν μπορεί να του στερεί τόσο καιρό το παιδί του. Ο Αστέρης οπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ, και η Αργυρώ θα καταλάβει ότι το παρατράβηξε.

epeisodiaΕπεισόδια ΣασμόςΣασμός