Επεισόδια Σασμός: Μαθιός και Αστέρης τρέμουν για την Καλλιόπη

Επεισόδια Σασμός: Δίχως δεύτερη σκέψη, η Καλλιόπη βλέποντας πως τα περιθώρια για τον Μαθιό στενεύουν τρέχει στο τμήμα και ομολογεί όλη την αλήθεια. Φωνάζει πως εκείνη τραυμάτισε θανάσιμα τον Άγγελο, διότι απειλούσε τη ζωή τους για τα χωράφια. Η ηρωίδα λέει στον Φραγκιαδάκη πως έκανε ότι έκανε γιατί ένιωσε την ανάγκη να προστατεύσει το σπίτι της.

Επεισόδια Σασμός: Μαθιός και Αστέρης τρέμουν για την Καλλιόπη

Για ακόμα μια φορά, η Καλλιόπη θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αυτή την φορά η ηρωίδα προκειμένου να σώσει τον γιο της, Μαθιό, από την καταδίκη θα πάρει πάνω της τον φόνο του Άγγελου και θα ομολογήσει την αλήθεια, δηλαδή πως αυτή τον σκότωσε. Πως θα αντιδράσουν οι γιοί της, ο Αστέρης και ο Μαθιός στην σειρά Σασμός, μόλις η Καλλιόπη ομολογήσει;

Ο αστυνόμος αμέσως, δίνει ένταλμα σύλληψης και η Καλλιόπη μπαίνει στη φυλακή, στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός βγαίνει έξω και παλεύει μαζί με τον Αστέρη να σώσει τη μάνα του. Θα καταφέρουν να αθωώσουν την μητέρα τους ή όχι; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως και ο Μαθιός και ο Αστέρης όσο μείνει η Καλλιόπη στη φυλακή στην σειρά Σασμός, θα σταθούν βράχοι στο πλευρό της και δεν θα φύγουν λεπτό από κοντά της.

epeisodiaΕπεισόδια ΣασμόςΣασμός