Επεισόδια Σασμός: Η αποχώρηση του Γεράσιμου φέρνει νέες ανατροπές

Επεισόδια Σασμός: Όλα ξεκινούν όταν καταφθάνει στην Κρήτη ο νέος αστυνόμος του χωριού. Η αποχώρηση του Γεράσιμου από την αστυνομία φέρνει νέες ανατροπές, αφού ένας ένας νέος αστυνομικός έρχεται να καλύψει τη θέση κι είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη για όλους τους θανάτους. Ο χειρότερος εφιάλτης του Μανόλη γίνεται πραγματικότητα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τρελαθεί.

Επεισόδια Σασμός: Η αποχώρηση του Γεράσιμου φέρνει νέες ανατροπές

Παρόλα αυτά, ο αστυνόμος θα φέρει τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά κι αυτό διότι θα εμπλακεί με πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο νέος ήρωας δε θα αναλάβει μόνο την υπόθεση του Άγγελου, αλλά θα ανοίξει εκ νέου την υπόθεση του Στεφανή. Ο νέος ήρωας θα αναλάβει την υπόθεση του Άγγελου, αλλά τα στοιχεία θα τον οδηγήσουν και σε μία ακόμη ανεξιχνίαστη δολοφονία. Αυτή του Στεφανή. Γρήγορα ο αστυνόμος θα συνειδητοποιήσει πως ο Μανόλης εμπλέκεται και στους δύο φόνους, με διαφορετικό τρόπο. Τότε, θα θελήσει να μιλήσει μαζί του. Ο Μανόλης θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον νέο αστυνόμο, και το ένοχο παρελθόν που προσπαθεί να κρύψει με νύχια και με δόντια.

Οι βίαιες και τραυματικές αναμνήσεις επιστρέφουν. Ο νεαρός βυθίζεται στο σκοτάδι και η Κλαίρη με τη Θοδώρα παλεύουν να τον σώσουν. Ο Μανόλης θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με το δίλημμα που τον βασανίζει και θα τρελαθεί. Θα αποκαλύψει την αλήθεια; Θα καταφέρει ο αστυνόμος να εκμαιεύσει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να κλείσει τις υποθέσεις;

epeisodiaΕπεισόδια ΣασμόςΣασμός