Επεισόδια Η Γη Της Ελιάς: Μεγάλη ανησυχία του Ισίδωρου για την Ιουλία

Επεισόδια Η Γη Της Ελιάς: Από την πρώτη στιγμή που η Ιουλία θα δει την Αθηνά να σύρεται στη φυλακή κατηγορούμενη για την δολοφονία του Δημήτρη θα σταθεί δίπλα της. Πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητα της Αθηνάς και αποφασίζει να τη στηρίξει κόντρα στο σύζυγο της αλλά και στον αδελφό την τον Ισίδωρο. Ειδικά ο τελευταίος που ποτέ δεν συμπάθησε την Αθηνά μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θέλει να τη δει στα μάτια του. Η Ιουλία είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν εξαρχής στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Επεισόδια Η Γη Της Ελιάς: Μεγάλη ανησυχία του Ισίδωρου για την Ιουλία

Ο Ισίδωρος βλέποντας την αδελφή του, το ίδιο το αίμα του να δηλώνει ανοιχτά τη στήριξη της στην Αθηνά φθάνοντας στο σημείο να τινάξει στον αέρα και τον ίδιο το γάμο της αποφασίζει να της μιλήσει.

«Ιουλία δεν σε αναγνωρίζω, σύνελθε επιτέλους», θα δούμε να της λέει στην προσπάθεια του να την συνετίσει. Μάταια όμως. Η Ιουλία είναι πεπεισμένη για την αθωότητα της Αθηνάς, και συστήνει στον αδελφό της να μην αναφερθεί ξανά στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ισίδωρος επιμένει. «Ιουλία με τα καμώματα σου αυτό που καταφέρνει είναι να κάνεις μόνο κακό στον ίδιο σου τον εαυτό. Βάλτο καλά στο μυαλό σου η Αθηνά είναι ένοχη».βΗ Ιουλία επιμένει στην άποψη της τονίζοντας του ότι θα έρθει ώρα που θα λάμψει η αλήθεια και η Αθηνά θα αθωωθεί.

epeisodiaΕπεισόδια Η Γη Της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς