ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Θέλουν να σκοτώσουν τον Νίκο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Κάτια δέχεται την πρόταση του Αργυρή να βγάλουν τον Νίκο από τη μέση. Λίγο μετά, η Μαρίνα θα ενημερώνει τον τελευταίο ότι η Μαρίνα κατευθύνεται σπίτι του και τότε εκείνος αρπάζει την Κάτια και φεύγουν από εκεί.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Θέλουν να σκοτώσουν τον Νίκο

Παράλληλα, η Κλειώ μαθαίνει κάτι που την βάζει υποψίες για τον πατέρα της.

Σοφία, μετά την αποτυχημένη απόπειρα nc κάνει για να πάρει το μωρό της απ’ τον Δημήτρη, έχει πέσει σε μεγάλη απελπισία. Μάλιστα, θεωρεί πως δίκαια ο Δημήτρης της πήρε το παιδί.

Ωστόσο, ο φόβος της πως μελλοντικά θα της αφαιρεθεί οριστικά από το δικαστήριο η επιμέλειά του, την οδηγεί στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Από την άλλη, ο Φάνης της κατηγορεί ευθέως τη Μάρθα για τα κρυφά σχέδια εναντίων του και απαιτεί από εκείνη να ομολογήσει στην Αστυνομία.

Tην ίδια ώρα, η Κάτια έπειτα από πολλή σκέψη αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Αργύρη και να βγάλουν τον Νίκο από τη μέση.

Ο λόγος που η ίδια δέχεται να το κάνει αυτό είναι για να μην κινδυνεύσει από τον Νίκο η ζωή της Μαρίνας, η δική τι και του Αργύρη.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, για να προστατεύσει τα αγαπημένα της πρόσωπα αποφασίζει να επιστρέφει με τη θέλησή της στο σπίτι του Νίκου με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάλι σε κίνδυνο.

Εν τω μεταξύ, ο Χατζής στην προσπάθεια του να κερδίσει τη Μαρίνα κάνει ακόμα μια κίνηση που θα τη φέρει κοντά του.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΓυναίκα χωρίς όνομαΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ