ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Η Άννα σε κίνδυνο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Ο Γιώργος καταφέρνει να πάρει ένα σημαντικό στοιχείο από το γιο του Παράσχου, το οποίο αποδεικνύει την ενοχή αλλά και τη συμμετοχή του πατέρα του στην παλιά ιστορία του χωριού.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Η Άννα σε κίνδυνο

Ο Σωκράτης έχει επηρεάσει πολύ την Ηλέκτρα, με αποτέλεσμα εκείνη να διώχνει όλους τους δικούς της ανθρώπους από κοντά της, η κόρη της Άντι δεν μπορεί να το δεχτεί και της κάνει ανοιχτή επίθεση για να τη συνεφέρει.

Ο Σωκράτης συναντιέται με τον αδελφό της Γεράσιμο και τον απειλεί. Εκείνος με τη σειρά του πάει να βρει τον Χρήστο, του τα εξηγεί όλα και του ζητάει βοήθεια. Εκείνος με τη σειρά του επισκέπτεται τον Σωκράτη στην εταιρία, αλλά η συνάντησή τους δεν έχει καλή κατάληξη. Ο Γεράσιμος με τη Λίζα αποφασίζουν να στήσουν μυστικά ένα κόλπο για να αποκαλύψουν την αλήθεια για τον Σωκράτη.

Η Μάγδα από την άλλη πλευρά οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα με μια κατηγορία την οποία δεν γνωρίζει. Σιγά σιγά της δημιουργείται η πεποίθηση ότι η Αντιγόνη της έχει στήσει παγίδα. Ο γιος του Παράσχου ζητάει άσυλο στο σπίτι της Νόρας, λέγοντάς της ότι κινδυνεύει.

Η Άννα βρίσκεται ακόμα κλεισμένη στο υπόγειο με τη γυναίκα που την κρατάει δεμένη να είναι μια μόνιμη απειλή. Καταφέρνει να βρει ένα τρόπο να της επιτεθεί. Ύστερα από λίγο βλέπει έναν άντρα να λογομαχεί με τη γυναίκα για το εάν θα πρέπει να τη σκοτώσουν τώρα ή αργότερα.

Στο παρελθόν η Άννα έχει ένα συγκλονιστικό νέο και προσπαθεί να ηρεμήσει με την παρέα της Ηλέκτρας. Πάνω στην ταραχή της επιχειρεί να της αποκαλύψει την ενοχή της και να της ζητήσει συγγνώμη για όσα της έχει κάνει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, ανακοινώνει το νέο στον Χρήστο, ο οποίος γίνεται ευτυχισμένος, ενώ εκείνη δεν μπορεί να νιώσει το ίδιο.

Ο Δημήτρης συναντά την Άννα στη σχολή χορού προκειμένο να μιλήσουν για ένα πολύ προσωπικό του ζήτημα. Εκείνη αναστατώνεται και η κουβέντα τους καταλήγει σε καβγά. Η Άννα επισκέπτεται τον Αποστόλη στο χωριό προκειμένου να μιλήσουν για το παρελθόν που θέλουν να ξεχάσουν και οι δύο.

Ο Δημήτρης επισκέπτεται και τον Αποστόλη για να μιλήσουν. Η σχέση της Άννας και του Κωνσταντίνου περνάει μία τεράστια κρίση με την εγκυμοσύνη της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑΈρωτας Μετά