Επεισόδια Έλα Στη Θέση Μου: Τα εγκαίνια της Biosofo

Επεισόδια Έλα Στη Θέση Μου: Ο Βλάσης προειδοποιεί τον Μένιο να μην ενοχλεί τη Μαρίνα, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εξαγριώσει.

Επεισόδια Έλα Στη Θέση Μου: Τα εγκαίνια της Biosofo

Ο Μάρκος και η Ρενάτα μιλάνε επιτέλους ανοιχτά για τα ψέματα που έχουν πει στο παρελθόν.

Η Φαίη είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα για να πάρει τη μυστική φόρμουλα του Μάρκου.

Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας ψάχνει τη Ρενάτα και η ζήλια του φουντώνει ξανά. Η άφιξη της Φαίης στην έπαυλη φέρνει πιο κοντά την αναχώρηση της Βάνας.

Η Σύλβια δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο και πιέζει τον Δαμιανό.

Ο Μάρκος προσλαμβάνει τον Σήφη ως υπάλληλο της Biosofo, ενώ η Ζωγραφιά αναλαμβάνει να δώσει μια ψεύτικη πληροφορία στον Μίμη. Στο πάρτι, η ατμόσφαιρα αλλάζει όταν εμφανίζεται πάλι ο εκβιαστής Μένιος.

Ο Μάρκος θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει το όνομα που θέλει ως διευθύνοντα σύμβουλο της Biosofo. Ο Αχιλλέας, η Φαίη και η Ρενάτα έχουν ο καθένας διαφορετική αντίδραση, ακούγοντας την πρότασή του. Επεισόδια Έλα Στη Θέση Μου

Η σχέση του Βλάση και της Μαρίνας είναι ψυχρή, μέχρι που ο Βλάσης υπόσχεται να μην μπλέκεται στις υποθέσεις της και τη βοηθά με το πάρτι στο εργαστήρι.

Η Φαίη μαθαίνει από τη Βάνα πώς τη βλέπει πραγματικά. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας τσακώνονται για το ενδεχόμενο να αναλάβει η Ρενάτα διευθύνουσα σύμβουλος στη Biosofo.

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα τα βρείτε ΕΔΩ

Ο Βλάσης μαθαίνει από τον Θοδωρή με τι εκβιάζει ο Μένιοςτη Μαρίνα. Η Σύλβια αγχώνεται με την προοπτική να φύγει η Βάνα από την έπαυλη.

Ο Βλάσης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μαρίνα για να μάθει την αλήθεια για το δικό της παρελθόν και να τη βοηθήσει, την ώρα που η Σύλβια κάνει μια αυτοσχέδια σεάνς για να επαναφέρει την παρέα της αποθήκης.

Η Ρενάτα σοκαρισμένη από τα νέα για το παρελθόν του Μάρκου δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Και η ένταση μεταξύ τους μεγαλώνει, όταν ο Αχιλλέας φέρνει στο σπίτι τον Μάρκο.

Η Φαίη διώχνει τη Βάνα από την έπαυλη και αυτή μαζί με τον Φώτη μετακομίζουν στο σπίτι του Βλάση στην αυλή. Μετά τις απαραίτητες προετοιμασίες, τα εγκαίνια της Biosofo γίνονται στην αποθήκη.

Ο Σήφης και ο Ζαχαρίας ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα στη νέα εταιρία. Κι ενώ ο Δαμιανός σχεδιάζει το γάμο του με τη Φαίη, η σχέση της Ρενάτας και του Μάρκου περνάει σε άλλη φάση.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ela sti thesi moyepeisodiaΕπεισόδια Έλα Στη Θέση Μου