Επεισόδια Άπιστος: Ο Βολκάν αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη

Επεισόδια Άπιστος: Συνεχίζοντας τις έρευνές του για τον εντοπισμό της Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή και οι ιστορροπίες αλλάζουν και πάλι. Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα καθώς εξαφανίζεται και η Ασιγιά. Και τότε η κυρία Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει.

Επεισόδια Άπιστος: Ο Βολκάν αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη

Οι εξελίξεις που σημειώνονται στις έρευνες για τις δύο εξαφανισμένες γυναίκες, την Ντερίν και την Ασιγιά, φέρνουν διαρκώς στο φως νέα στοιχεία. Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος για πρώτη φορά να πάρει τα ηνία στα χέρια του. Η Ντερίν βρίσκει ξαφνικά μπροστά της την Ασιγιά. Είναι αυτή η ευκαιρία της να σωθεί; Ή μήπως η συνάντησή τους θα είναι η αφορμή για μια ακόμα αντιπαράθεση, που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη συμφορά;

Τώρα που βρέθηκαν η Ασιγιά και η Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα. Μόνο που η Ντερίν έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό της. Παρόλο που δεν πάνε όλα όπως τα είχε υπολογίσει, δεν έχει ακόμα την πρόθεση να παραιτηθεί από τον γάμο της.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που συγκλόνισαν τους πάντες, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ασιγιά; Αν και η ίδια προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλα και να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία της, αυτό αποδεικνύεται μάλλον αδύνατον. Οι συνέπειες όλων όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αναγκάζουν τον Βολκάν να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Και αυτή θα φέρει και πάλι αντιμέτωπους την Ασιγιά, τον Βολκάν και την Ντερίν. Εξαιτίας της κατάστασης της Ντερίν, ο Βολκάν βρίσκεται σε μια δίνη από αμφιβολίες και διλήμματα και έτσι αναγκάζεται να ξανασκεφτεί την απόφασή του για διαζύγιο.

epeisodiaΆπιστοςΕπεισόδια Άπιστος