Επεισόδια Άπιστος: Η Ασιγιά θα πάρει μια νέα απόφαση για τον εαυτό της

Επεισόδια Άπιστος: Η Ασιγιά ανακαλύπτει κάποιες αλήθειες που θα αλλάξουν πολλά μέσα της. Είναι αποφασισμένη να χαλάσει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της, όσο κι αν αυτό απαιτεί να συγκρουστεί ξανά με την Ντερίν και την οικογένειά της.

Επεισόδια Άπιστος: Η Ασιγιά θα πάρει μια νέα απόφαση για τον εαυτό της

Η Ασιγιά είναι ενθουσιασμένη για τη νέα αρχή που σκοπεύει να κάνει στη ζωή της, όμως ακόμα μία έκπληξη θα εμφανιστεί μπροστά της και θα αλλάξει ξανά τα δεδομένα. Ένα κεφάλαιο από το παρελθόν της, που ποτέ δεν είχε κλείσει, ανοίγει και πάλι και μαζί του ανοίγουν παλιές πληγές. Στο μεταξύ, ο Βολκάν είναι αποφασισμένος να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Ασιγιά και έτσι μένει μακριά της, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Όσο για την ίδια την Ασιγιά, καλείται να πάρει μια νέα απόφαση για τον εαυτό της.

Την ίδια ώρα, τα γενέθλια του Αλί δημιουργούν μια απρόσμενη γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Στο πάρτι γενεθλίων του παιδιού, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί όλοι για να του ευχηθούν, μια έκπληξη θα κάνει αυτή την ημέρα πραγματικά αξέχαστη. Αργότερα η αποκάλυψη της Ασιγιά για το ψέμα της Ντερίν θα γίνει η αρχή για έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Οι αλήθειες που η Ασιγιά και η Ντερίν θέλουν να αποδείξουν η μία στην άλλη μετατρέπονται σε μια ανελέητη αναμέτρηση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.

epeisodiaΆπιστοςΕπεισόδια Άπιστος