Επεισοδια 8 Λεξεις: Η Αλίκη αυτοθυσιάζεται για χάρη τον Έκτορα

Επεισοδια 8 Λεξεις: Η Βικτώρια προσπαθεί να μαλακώσει τη Ναυσικά απέναντι στον Μιχαήλ, λόγω της παράνομης σχέσης που διατηρούσαν και τη διάλυση του επικείμενου γάμου της με τον Δημήτρη, με εκείνη να σκέφτεται σοβαρά όσα ακούει.

Επεισοδια 8 Λεξεις: Η Αλίκη αυτοθυσιάζεται για χάρη τον Έκτορα

Σύντομα, μάλιστα, η ίδια μετανιώνει για τη στάση της και καλεί το ζευγάρι να φάνε μαζί στο σπίτι της. Ταυτόχρονα, ο Εκτορας μπλέκεται σε μία απόπειρα ληστείας και ένας από τους ληστές αποπειράται να του επιτεθεί. Εκείνη τη στιγμή, η Αλίκη μπαίνει μπροστά του με αποτέλεσμα να δεχθεί μία μαχαιριά.

Τότε ο Εκτορας πηγαίνει αμέσως την κοπέλα στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε ένα σοβαρό χειρουργείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή της, ενώ στη συνέχεια μεταφέρεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Παράλληλα, ο Εκτορας δεν μπορεί να πιστέψει την τρέλα που έκανε για να τον προστατέψει. Όταν η Αλίκη συνέρχεται, της εκφράζει το πόσο πολύ τον άλλαξε η αυτοθυσία της και της ζητάει να είναι και πάλι μαζί.

Λίγο μετά, ο Δημήτρης αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Βικτώρια και την περιμένει έξω από το σπίτι της. Εκεί, μόλις τη βλέπει, τη βρίζει και χειροδικεί εναντίον της. Όμως, εκείνη τη στιγμή, έρχεται ο Μιχαήλ ο οποίος βλέποντας αυτό το σκηνικό επιτίθεται στον Δημήτρη. Βέβαια, ύστερα από λίγο, για αυτή την εξέλιξη πληροφορείται ο Άκης, ο οποίος κάνει κήρυγμα στον γιο του γιατί τόλμησε και σήκωσε χέρι πάνω σε γυναίκα. Επεισοδια 8 Λεξεις

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι προστριβές ανάμεσα σε Ελισάβετ και Αιμίλιο κάνουν την πρώτη να συνειδητοποιήσει πως ίσως δεν έχει μέλλον μαζί του. Εκείνος, από την πλευρά του, δεν μπορεί να αποδεχθεί τη στάση και τη συμπεριφορά της Ελισάβετ, π οποία ζητάει από την Ηλιάνα να πάνε στην Κέρκυρα, για να ξεχαστεί. Μία πρόταση που βρίσκει θετική την Ηλιάνα.

Την επόμενη μέρα, η τελευταία με την Ελισάβετ πηγαίνουν στην Κέρκυρα και συναντούν τον Οδυσσέα με την Ερση και τα μωρά. Παρότι π Ηλιάνα παριστάνει την άνετη, η στιγμή είναι αμήχανη.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 Λέξεις8 Λέξεις Αλίκη8 Λέξεις ΕκτοραςepeisodiaΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8 ΛΕΞΕΙΣ