Ένα ζευγάρι πλήρωσε σε εστιατόριο 26$, αλλά όταν ο σερβιτόρος είδε το φιλοδώρημα, σοκαρίστηκε!

Εργαζόμενος σερβιτόρος λαμβάνει φιλοδώρημα 5000$ για να αγοράσει στον εαυτό του αυτοκίνητο

Για 16 χρόνια, ο Gregory εργάζεται στο ίδιο ιταλικό εστιατόριο στο Χιούστον Τέξας. Οι πελάτες του D’Amico της ιταλικής αγοράς Café δεν έρχονται μόνο για το νόστιμο φαγητό, αλλά και για το φιλικό, εξυπηρετικό προσωπικό. Ένα ζευγάρι συγκεκριμένα, που ήταν θαμώνες, συχνά εξυπηρετούνται από τον Greg και μόνο.

Όταν το ζευγάρι άκουσε ότι το αυτοκίνητο του Greg χάλασε αρκετά λόγω μίας σφοδρής καταιγίδας, στεναχωρέθηκαν για τον αγαπημένο τους σερβιτόρο. Ο Greg έχει μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί, και πήγαινε κάθε μέρα στην δουλειά του χωρίς το αμάξι του.

Το ζευγάρι στη συνέχεια έκανε κάτι το τόσο απίστευτο, που είναι σχεδόν δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Πήγαν στο εστιατόριο για να φάνε το αγαπημένο τους γεύμα, αλλά και να δώσουν στον Greg την κάτι μοναδικό – ένα τεράστιο φιλοδώρημα.

Ο Λογαριασμός τους ήταν μόλις $ 26.95, αλλά το ζευγάρι άφησε στην άκρη $ 5,000 και είπε στον Greg να «πάει να αγοράσει στον εαυτό του ένα αυτοκίνητο.» Εκείνος ήταν τόσο συγκινημένος από την απρόσμενη πράξη καλοσύνης και ξέσπασε σε δάκρυα.

Το ζευγάρι θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αλλά είπαν ότι ο Greg – κάποιος που δουλεύει τόσο σκληρά και τόσο καλά – δικαιούται ένα τέτοιο φιλοδώρημα!

filodorimaservitoros