ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star….

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16

H Αρζού ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα, η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Η Αρζού με μια δικαιολογία προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο για να τηλεφωνήσει στον πατέρα της αλλά εκείνος δεν απαντά. Μέσα στο περιπολικό, η Αρζού συνεχίζει να λέει πως δεν έχει κάνει τίποτα αλλά δεν μπορεί να πείσει κανέναν. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21

Η σύλληψη της τους σοκάρει όλους εκτός από την Αλιγιέ και τον Κενάν. Μαθαίνουν πως κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία πως η Αρζού πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ είναι έξαλλος. Η Αρζού ισχυρίζεται πως δεν το έκανε εκείνη αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

Η Αλιγιέ είναι τελικά εκείνη, που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και ενώ ακολουθούν με τον Κενάν το περιπολικό, του λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Ζεϊνέπ συγκλονίζεται όταν ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού ήταν εκείνη, που την πυροβόλησε.

Η Τουγτσέ είναι σοκαρισμένη από όσα συμβαίνουν και της λένε πως κάλεσαν τη μητέρα της στο τμήμα για να δώσει μια κατάθεση για ένα ατύχημα και πως θα γυρίσει σύντομα αλλά η μικρούλα δεν τους πιστεύει. Όλοι λυπούνται για την Τουγτσέ.

Όταν η Αρζού δεν επιστρέφει το βράδυ, λένε στην Τουγτσέ ότι η μητέρα της επιβλέπει την ανακαίνιση του εξοχικού και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες. Στην κατάθεσή της, η Αρζού λέει στην αστυνομία ότι είχε δανειστεί χρήματα από τοκογλύφους παλιά και πως την είχαν απαγάγει και αναγκάσει να ομολογήσει διάφορα πράγματα, που δεν είχε κάνει και πως ο αληθινός στόχος στο γάμο ήταν εκείνη και ο τραυματισμός της Ζεϊνεπ ήταν τυχαίος.

Η αστυνομία ανακρίνει την Αλιγιέ και εκείνη τους λέει πως η Αρζού δεν έχει ανάγκη να δανειστεί χρήματα από κανέναν και πως εκείνη βρήκε το κόσμημά της στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ και άκουσε τη συζήτηση ανάμεσα στην Αρζού και τον Ερκούτ και όταν ήρθε αντιμέτωπη μαζί της, η Αρζού της επιτέθηκε.

Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος και δίνει και εκείνος κατάθεση αλλά δεν προσλαμβάνει δικηγόρο για την Αρζού. Την επισκέπτεται στη φυλακή και της λέει πως δεν θα ξαναδεί ούτε εκείνον αλλά ούτε και την Τουγτσέ αν έχει οποιαδήποτε σχέση με τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ.

Ο Νετζντέτ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη σύλληψη της Αρζού. Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα γιατί ανησυχούν για την Ελίφ. Η Μελέκ δεν μπαίνει στο κτήμα, περιμένει από έξω. Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της και χαίρεται πολύ.

Θέλει να φύγει μαζί με τη Μελέκ αλλά της λένε πως πρέπει να μείνει στο κτήμα για να συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ. Αν και λυπάται επειδή δεν μπορεί να είναι με τη μητέρα της, δεν φέρνει αντιρρήσεις. Ο Μουράτ συνεχίζει να ακολουθεί τη Φεριντέ…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 17

H Αλιγιέ ζητάει συγνώμη στον Κενάν για ό,τι έχει κάνει. Ο Κενάν της απαντάει ότι αν γενικά ζητάει συγνώμη θα πρέπει να πει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στους γονείς της Μελέκ.

Η Αλιγιέ του λέει πως ήθελε να αποκτήσει τη γη που άνηκε στους γονείς της Μελέκ και όταν εκείνοι αρνήθηκαν προσέλαβε έναν άντρα για αν τους τρομάξει και εκείνος τους σκότωσε κατά λάθος. Από τότε ζει έναν εφιάλτη και λυπάται πολύ για ότι συνέβη. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21

Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος με τη μητέρα του αλλά και πάλι νιώθει ότι κάτι λείπει από την ιστορία αυτή. Δεν μπορεί να συνδέσει τον Ρασίμ με τον Νετζντέτ με αυτά, που του εξομολογήθηκε η μητέρα του. Πηγαίνει να μιλήσει στη γυναίκα του Ρασίμ αλλά δεν τη βρίσκει.

Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι για να πληρώσει το χρέος του. Λέει στον Μουράτ πως χρειάζεται χρήματα αλλά δεν του εξηγεί τον λόγο. Η Αρζού οδηγείται στη φυλακή.

Ο Νετζντέτ εξακολουθεί να κρατάει τον Ερκούτ και εκείνος δεν καταλαβαίνει το λόγο. Η Ζεϊνέπ κάνει θεραπεία και ο Σελίμ την υποστηρίζει.

Η Τουγτσέ πιστεύει πως θα πάει στο εξοχικό να μείνει με τη μητέρα της και είναι ενθουσιασμένη…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 18

H Μελέκ πηγαίνεις το νοσοκομείο για να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ κατά τη διάρκεια της θεραπείας της. Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ πως εκείνη φρόντισε τον Κενάν και τους εξηγεί τι συνέβη.

Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ σπίτι και στη συνέχεια επισκέπτεται την Αρζού στη φυλακή. Αν και η Αρζού ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε εκείνη, δεν καταφέρνει να πείσει τον Σελίμ ο οποίος της λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στη φυλακή.

Η Αρζού δεν μπορεί να συνηθίσει τις συνθήκες διαβίωσης στη φυλακή και οι κρατούμενες της κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη. Μετά από μια επίθεση που δέχεται, η Αρζού χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουγτσέ καταλαβαίνει ότι της λένε ψέματα σχετικά με τη μητέρα της και παθαίνει μια κρίση. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21

Οι άνθρωποι στο κτήμα δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ο Νετζντέτ εμφανίζεται και η Τουγτσέ ζητάει από τον παππού της να την πάει κοντά στη μητέρα της αλλά η Αλιγιέ επεμβαίνει στέλνει τη μικρή στο δωμάτιο της.

Η Αλιγιέ εκπλήσσεται όταν ο Νετζντέτ τη θεωρεί υπεύθυνη για το χαρακτήρα της Αρζού. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως ο πατέρας της δεν ήταν ένας ανήθικος άνθρωπος και δεν πρέπει να νιώθει άσχημα για εκείνον αλλά δεν της λέει από ποιον πήρε αυτή τη σημαντική πληροφορία.

Η Μελέκ ανακουφίζεται. Ο Κενάν πηγαίνει να μιλήσει ξανά στη γυναίκα του Ρασίμ και τη βρίσκει νεκρή. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ. Όταν φεύγει, ο Εφρούζ συνειδητοποιεί πως ο Μελίχ άφησε στο τραπέζι το δαχτυλίδι του πατέρα του και ανησυχεί επειδή ξέρει πως ο Μελίχ δεν το έβγαζε ποτέ από το δάχτυλο του.

Ο Σερντάρ πηγαίνει στο κτήμα και μιλάει με την Τουγτσέ στον κήπο. Η Ιπέκ εμφανίζεται, στέλνει την Τουγτσέ στο σπίτι με μια δικαιολογία και ενημερώνει τον Σερντάρ για την κατάσταση της Αρζού. Ο Μουράτ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Βεϊσέλ πουλάει το σπίτι σε τόσο χαμηλή τιμή. Ο Βεϊσέλ του λέει τελικά όλη την αλήθεια…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 19

H Αλιγιέ λέει στον Νετζντέτ πως δεν μπορεί να εμφανίζεται μετά από τόσο καιρό και να την κατηγορεί. Η Τουγτσέ επιμένει να θέλει να πάει με τον παππού της και ο Νετζντέτ αρπάζει την ευκαιρία και την παίρνει μαζί του.

Η Αλιγιέ δεν καταφέρνει να τον εμποδίσει. Δεν ξέρει πως να το πει στον Κενάν. Ο Νετζντέτ πηγαίνει στο κτήμα του με την Τουγτσέ και η μικρούλα χαίρεται, που θα περάσουν χρόνο μαζί.

Ο Κενάν γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η κόρη του είναι με τον Νετζντέτ. Ενώ η Τουγτσέ παίζει στον κήπο, οι εχθροί του Νετζντέτ κάνουν ένοπλη επίθεση. Ο Ερκούτ προσπαθεί να το σκάσει, βλέπει τη Τουγτσέ να βρίσκεται ανυπεράσπιστη ανάμεσα στα πυρά και καταφέρνει να τη σώσει. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21

Η Τουγτσέ είναι φοβισμένη και ο Νετζντέτ της λέει πως ήταν όλα ένα παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Κενάν και παίρνει μαζί του την Τουγτσέ. Ζητάει από τον Νετζντέτ να μείνει μακριά από την κόρη του. Ο Νετζντέτ εντυπωσιάζεται από τον Ερκούτ, που έσωσε την Τουγτσέ και του προτείνει να γίνει το δεξί του χέρι. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται αλλά δέχεται.

Ο Ρασίμ ειδοποιεί τον Κενάν πως θέλει να τον δει για να το πει κάτι σημαντικό. Ο Κενάν δεν καταλαβαίνει γιατί ο Ρασίμ ξαφνικά άλλαξε γνώμη αλλά αποφασίζει να τον επισκεφθεί καθώς είναι περίεργος να ακούσει τι θα του πει. Ο Κενάν προσλαμβάνει δύο άντρες για να φροντίζουν την ασφάλεια της Μελέκ.

Η εξαφάνιση του Μελίχ ανησυχεί τη Μελέκ. Ο Σερντάρ πηγαίνει στη φυλακή να επισκεφθεί την Αρζού αλλά δεν του το επιτρέπουν επειδή βρίσκεται στο αναρρωτήριο. Η Ζεϊνέπ στενοχωριέται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ επισκέπτεται την Αρζού και του λέει πως θέλει η Αρζού να πληρώσει για ό,τι έκανε…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 20

H εξαφάνιση του Κενάν προκαλεί ανησυχία στην οικογένειά του. Όταν ο Κενάν πηγαίνει στη φυλακή μαθαίνει ότι ο Ρασίμ βρέθηκε νεκρός στο κρεββάτι του και ενημερώνει σχετικά τη Μελέκ. Η Μελέκ λαμβάνει ένα πακέτο, που μέσα έχει ένα μαύρο φίδι και τρομοκρατείται αλλά δεν λέει τίποτα στον Κενάν και ενημερώνει την αστυνομία.

Όμως όταν ο Κενάν την επισκέπτεται η Μελέκ του λέει τι συνέβη και εκείνος υποψιάζεται ως υπεύθυνο τον πατέρα της Αρζού. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ είναι και πάλι άστεγοι και μένουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Σερντάρ επισκέπτεται ξανά την Αρζού αλλά εκείνη του ζητάει να την αφήσει ήσυχη. ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21

Ο Σερντάρ της λέει πως έμεινε έξι χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και για το οποίο έφταιγε εκείνη. Συνεχίζει λέγοντάς της πως δεν της έχει μείνει πια κανένας άλλος, μόνο εκείνος και η Αρζού παραμένει σιωπηλή.

Ο Νετζέντετ επισκέπτεται την Αρζού και εκείνη ξαφνιάζεται όταν βλέπει δίπλα του τον Ερκούτ. Ο Φεγιάζ είναι έξαλλος επειδή ο Ερκούτ τον αντικατέστησε αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

Ο Νετζντέτ αναθέτει στον Ερκούτ την πρώτη του αποστολή, να συλλέξει ένα χρέος.

Ο Βεϊσέλ πληρώνει το χρέος, που υπέγραψε, με τα χρήματα από την πώληση του σπιτιού. Ο Μουράτ πηγαίνει σε ένα μεσιτικό γραφείο για να βρει ένα νέο σπίτι να νοικιάσει και εκεί βλέπει τη Φεριντέ. Εκείνη θυμώνει όταν τον βλέπει και φεύγει χωρίς να του αφήσει περιθώρια να της εξηγήσει.

Η Φεριντέ ξεχνάει το βιβλίο της στο γραφείο και ο Μουράτ της το επιστρέφει αλλά η Φεριντέ του μιλάει πάλι άσχημα…

ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 21

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 22, 23, 24, 25, 26

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

elifELIF Β ΚύκλοςELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 16ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 17ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 18ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 19ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 20ELIF Β Κύκλος – Επεισόδιο 21epeisodiostarΒ' Κύκλος