ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star….

ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

ELIF – Επεισόδιο 21

Τα σχέδια της Αρζού προκειμένου να ξεφορτωθεί την Ελίφ δε θα φέρουν τα αποτελέσματα, που εκείνη ήθελε και πάνω στην απελπισία της ρίχνει την Ελίφ από έναν γκρεμό κατά τη διάρκεια της γιορτής του θερισμού. Ο μυστηριώδης άντρας αποδεικνύεται πως έχει αγοράσει ένα σπίτι κοντά στο κτήμα. ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Το όνομα του είναι Μελίχ και πηγαίνει στη γιορτή για να γνωρίσει καλύτερα τους γείτονες του. Μετά τη γιορτή ο Μελίχ χαρίζει στην Ιπέκ ένα άλογο για να ευχαριστήσει την οικογένεια για τη φιλοξενία.

Η Αλιγιέ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Μελίχ έδωσε στην κόρη της ένα άλογο και υποψιάζεται τα κίνητρα του. Ο Μελίχ αναζητά μαζί με τους υπόλοιπους την Ελίφ και τη βρίσκει αναίσθητη στο τέλος του γκρεμού. Το κοριτσάκι μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Αϊσέ είναι τρομοκρατημένη ενώ ο Κέναν αισθάνεται υπεύθυνος. Η Σεριφέ και ο Χουσνού έχουν πολλά ερωτηματικά και υποψίες σχετικά με το πως συνέβη το ατύχημα. Όταν η Μελέκ μαθαίνει ότι η Ελίφ είχε ένα ατύχημα τρελαίνεται από αγωνία και θέλει να βρεθεί αμέσως στο πλευρό της.

Ο Ερκούτ βοηθάει τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ να στήσουν τη δική τους επιχείρηση με πλυντήρια αυτοκινήτων. Ο Μουράτ είναι ενθουσιασμένος. Η Ζεϊνέπ πληρώνει τα χρέη της Μελέκ. Όταν μαθαίνει τι συνέβη στην Ελίφ, πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο για να τη δει.

ELIF – Επεισόδιο 22

Η Ελίφ θα δώσει μάχη για τη ζωή της. Οι γιατροί θα καταφέρουν να τη σταθεροποιήσουν.

Η Μελέκ θα ορκιστεί πως δε θα φύγει ποτέ ξανά από το πλευρό της κόρης της. Ο Κενάν επιμένει πως η Αϊσέλ πρέπει να ενημερώσει τη μητέρα της Ελίφ για την κατάστασή της, χωρίς να γνωρίζει πως η Μελέκ είναι στην πραγματικότητα η μητέρα της μικρής. Η Αρζού πείθει τον Κενάν να επιστρέψει σπίτι γιατί φοβάται πως όταν η Ελίφ ξυπνήσει θα πει σε όλους πως εκείνη την έσπρωξε στον γκρεμό.

Η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι του Κενάν για να ερευνήσει τις συνθήκες του ατυχήματος της Ελίφ. Η αστυνομία θεωρεί ύποπτη την Αρζού για το ατύχημα της Ελίφ, μετά τη συνομιλία τους με την Τουγκτσέ. Ο Βεϊσέλ επισκέπτεται την Ελίφ στο νοσοκομείο. Όταν βλέπει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της το μόνο που τον ανησυχεί είναι ότι αν πεθάνει, δεν θα μπορεί πια να εκβιάζει την Αϊσέ… ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

ELIF – Επεισόδιο 23

Η Αρζού θα πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να σκοτώσει την Ελίφ, πριν συνέλθει και πει σε όλους τι πραγματικά συνέβη. Ο Βεϊσέλ σώζει το κορίτσι αλλά η Μέλεκ πιστεύει πως ο εκείνος προσπάθησε να σκοτώσει την Ελίφ.

Ο Κενάν θέλει η Ελίφ να γίνει καλά και την επισκέπτεται συχνά στο νοσοκομείο. Η Ελίφ συνέρχεται αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Η Αρζού γίνεται έξαλλη όταν ανακαλύπτει πως η Ελίφ δεν πέθανε. Η Μελέκ θέλει να πάρει μαζί της την Ελίφ αλλά η Αϊσέλ την πείθει να την αφήσει να επιστρέψει μαζί της στο κτήμα…

ELIF – Επεισόδιο 24

Η Μελέκ είναι δυστυχισμένη διότι είναι ξανά χωριστά από την αγαπημένη της κόρη. Θα ανακαλύψει πως η Ζεϊνέπ την είχε αντικαταστήσει στη δουλειά της και πως κατάφερε να πληρώσει τα χρέη της.

Η Ελίφ δεν μπορεί να μιλήσει και ο Μελίχ επισκέπτεται το κτήμα κάθε μέρα με τη δικαιολογία πως θέλει να τη δει. Ο Κενάν και η Ιπέκ δεν κρύβουν τη συμπάθειά τους στο πρόσωπο του Μελίχ. Η Αρζού συνεχίζει να βασανίζει την Ελίφ.

Ζητάει από την Γκόντζα να καταστρέψει τα ρούχα, που φορούσε τη μέρα, που προσπάθησε να σκοτώσει την Ελίφ στο νοσοκομείο ώστε να μην χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση ως στοιχεία εναντίον της.

Ο Βεϊσέλ μιλάει στον Μουράτ για το ατύχημα της Ελίφ. Ενώ πηγαίνουν να δουν την Αϊσέ, συναντούν την Γκόντζα και μαθαίνουν πως η Αρζού ήταν εκείνη, που αποπειράθηκε να σκοτώσει την Ελίφ.

Η Αρζού γίνεται πια στόχος πατέρα και γιου. Η Τουγκτσέ ζηλεύει επειδή η Ελίφ λαμβάνει την προσοχή και την αγάπη όλων και συνεχίζει να την πληγώνει με κάθε ευκαιρία. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ συνεχίζουν να συνεργάζονται για την ίδια εργασία στη σχολή τους αλλά διαφωνούν συνεχώς. Ο Σελίμ προσπαθεί να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ να βρει μια νέα δουλειά… ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

ELIF – Επεισόδιο 25

Ο Βεϊσέλ θα στείλει στην Αρζού ένα σημείωμα χωρίς όνομα στο οποίο της γράφει ότι γνωρίζει τα πάντα για το ατύχημα. Η Αρζού φοβάται πως θα την ανακαλύψουν. Η Τουγκτσέ πέφτει από τις σκάλες. Ο Μουράτ λυπάται τη Μελέκ, που νοσταλγεί τόσο πολύ την κόρη της αλλά τα λεφτά, που παίρνει εκβιάζοντας την Αϊσέ, είναι για εκείνον πιο σημαντικά και απαραίτητα.

Όταν η Μελέκ ακούει τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ να μιλάνε για την Ελίφ, τους ικετεύει να την αφήσουν ήσυχη. Ο Βεϊσέλ γίνεται βίαιος απέναντί της αλλά η Μελέκ καταφέρνει και το σκάει. Η Ελίφ δεν μπορεί να μιλήσει και όλοι στο σπίτι τη φροντίζουν και τη νοιάζονται, εκτός από την Αρζού και την Τουγκτσέ…

ELIF – Επεισόδιο 26

Ο Κενάν δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θυμό, που νιώθει για τη μητέρα του επειδή τον ανάγκασε να παντρευτεί την Αρζού. Η Μελέκ καταφέρνει να ξεφύγει από τον Βεϊσέλ και πηγαίνει στο κτήμα. Θέλει να δει την Ελίφ αλλά βλέπει τον Κενάν και τρέχει να κρυφτεί. Ο Κενάν την βλέπει και προσπαθεί να την ακολουθήσει αλλά δεν καταφέρνει να τη βρει. Ο Βεϊσέλ επισκέπτεται την Αρζού.

Εκείνη αρχικά πιστεύει πως είναι άνθρωπος του Μελίχ αλλά στη συνέχεια μαθαίνει πως είναι ο πατριός της Ελίφ. Ο Βεϊσέλ έρχεται αντιμέτωπος μαζί της επειδή προσπάθησε να σκοτώσει την Ελίφ. Εκείνη το αρνείται αλλά ο Βεϊσέλ έχει τις αποδείξεις. Ο Βεϊσέλ θυμώνει με τον Μουράτ επειδή άφησε τη Μελέκ να φύγει…

ELIF – Επεισόδιο 27

Η Μελέκ θα φύγει από το κτήμα μόλις ο Μουράτ θα της πει πως αν μείνει ο Βεϊσέλ θα κάνει κακό σε εκείνη ή την Ελίφ. Ο Κενάν τη βλέπει να φεύγει μαζί με τον Μουράτ και ακόμη δεν μπορεί να βγάλει νόημα. Προσπαθεί να τους ακολουθήσει αλλά δεν καταφέρνει να τους βρει. Ο Κενάν έρχεται αντιμέτωπος με την Αϊσέ αλλά εκείνη αρνείται ότι η Μελέκ είναι η μητέρα της Ελίφ. Η Ελίφ συνειδητοποιεί πως η μητέρα της ήταν στο κτήμα και στεναχωριέται επειδή δεν την είδε.

Έχει εφιάλτες και παραμιλά στον ύπνο της αναζητώντας τη μητέρα της. Ο Μελίχ επισκέπτεται ξανά την Ελίφ και ενημερώνει την αστυνομία πως ξεκίνησε πάλι να μιλάει. Η αστυνομία πηγαίνει στη φάρμα για να μιλήσει με την Ελίφ και να τους πει πως έγινε το ατύχημα. Η Αρζού πανικοβάλλεται όταν ανακαλύπτει ότι η Ελίφ ξεκίνησε να μιλάει.

Ο Βεϊσέλ κλειδώνει τη Μελέκ στο δωμάτιο της. Η Ζεϊνέπ αντιδρά και ο Βεϊσέλ την κλειδώνει και εκείνη μαζί της. Ο Βεϊσέλ παίρνει χρήματα από την Αρζού με αντάλλαγμα κάποιες από τις αποδείξεις, που έχει ότι εκείνη προσπάθησε να σκοτώσει την Ελίφ, Αυτά τα χρήματα όμως ο Βεϊσέλ δεν τα μοιράζεται με τον Μουράτ… ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

ELIF – Επεισόδιο 28

Οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται πως η Ελίφ φοβάται να μιλήσει. Ζητούν να ανακρίνουν τη μικρή χωρίς την παρουσία άλλων αλλά η Αρζού έχει τρομάξει τόσο πολύ την Ελίφ, που εκείνη φοβάται να πει οτιδήποτε. Όταν η Αρζού ανακαλύπτει πως ο Βεϊσέλ την εξαπάτησε γίνεται έξαλλη και ξεσπάει στην Γκόντζα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει να δει τον Βεϊσέλ. Η Τουγκτσέ είναι δυστυχισμένη επειδή η μητέρα της δεν της δίνει σημασία και ξεσπάει στην Ελίφ.

Ο Κενάν ζητάει από την αστυνομία τη βοήθεια τους για να εντοπίσει το αυτοκίνητο του Μουράτ και έτσι να βρει τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και μιλάει με τη Μελέκ. Η Μελέκ της μιλάει για το παρελθόν της και η Ζεϊνέπ υπόσχεται να τη βοηθήσει να πάρει πίσω την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ μιλάνε με την Γκόντζα ξανά και μαθαίνουν πως ο πρώτος άντρας της Μελέκ, που πίστευαν ότι έχει πεθάνει, είναι στην πραγματικότητα ο Κενάν. Μαθαίνουν επίσης πως ο Κενάν είναι ο πατέρας της Ελίφ και πως τώρα είναι παντρεμένος με την Αρζού. Ο Βεϊσέλ δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του.

Ο Μουράτ προσπαθεί να ηρεμήσει τον πατέρα του θυμίζοντάς του τον στόχο τους. Ο Μουράτ αποφασίζει να συνεχίσει να ασχολείται με την επιχείρησή τους αλλά αισθάνεται άβολα με το ενδιαφέρον του Ερκούτ για την αδελφή του, τη Ζεϊνέπ. Όταν η Αϊσέ δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη Μελέκ, καλεί τη Ζεϊνέπ, η οποία της λέει όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι τους. Η Αϊσε ανησυχεί και αποφασίζει να προσπαθήσει να πείσει τη Μελέκ να μιλήσει στον Κενάν… ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

ELIF – Επεισόδιο 29

Ο Βεϊσέλ θα καλέσει στο τηλέφωνο την Αρζού και θα της πει ότι γνωρίζει πως η Ελίφ είναι στην πραγματικότητα κόρη του Κενάν. Απειλεί να πάει στο κτήμα και να πει σε όλους την αλήθεια. Η Αρζού αρνείται τα πάντα αλλά δεν ξέρει τι να κάνει. Η Μελέκ και η Αϊσε ακούν μέρος της κουβέντας του Βεϊσέλ με την Αρζού. Δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσα γνωρίζει ο Βεϊσέλ και έχουν σοκαριστεί. Η Αϊσέ προσπαθεί να πάρει μαζί της τη Μελέκ αλλά ο Μουράτ την εμποδίζει.

Απελπισμένη, η Αϊσέ πηγαίνει στην Ζεϊνέπ και μαζί προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να βγάλουν από το σπίτι τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ χτυπάει τη Μελέκ επειδή του είπε ψέματα σχετικά με την Ελίφ. Απειλεί να πει στον Κενάν την αλήθεια. Η Μελέκ τον ικετεύει να μην το κάνει γιατί φοβάται πως ο Κενάν θα της πάρει την Ελίφ αν μάθει την αλήθεια.

Ο Σελίμ γοητεύεται από τη Ζεϊνέπ και συνεχίζει να παριστάνει ότι θέλει να συνεργαστούν για την προετοιμασία της εργασίας τους στη σχολή. Ο Κενάν πιάνει την Τουγκτσέ να χτυπάει την Ελίφ και τη μαλώνει ενώ συνεχίζει να ψάχνει το αυτοκίνητο του Μουράτ… ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

ELIF – Επεισόδιο 30

Η Αλιγέ κουράζεται από τις συνεχείς απουσίες της Αϊσέ από το κτήμα και δεν θα της επιτρέψει αυτή τη φορά να φύγει. Η Αϊσέ ζητάει από τον Σελίμ να δώσει κάποια χρήματα στη Ζεϊνέπ προκειμένου να βοηθήσει τη Μελέκ, χωρίς όμως να του πει από την αρχή ποια θα συναντήσει. Ο Κενάν βρίσκει τη φωτογραφία της Μελέκ, που η Αρζού έκανε κομμάτια στο δωμάτιο τους. Ο Βεϊσέλ εξακολουθεί να τηλεφωνεί στην Αρζού αλλά εκείνη τον αγνοεί.

Με τα λεφτά που πήρε από την Αρζού, ο Βεϊσέλ αγοράζει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για να πηγαίνει στο κτήμα πιο εύκολα. Όταν η Αρζού για άλλη μια φορά δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά του, ο Βεϊσέλ αποφασίζει να επισκεφθεί τον Κενάν με το πρόσχημα ότι θέλει να μιλήσουν για δουλειές.

Ο Σελίμ πηγαίνει στη διεύθυνση, που του έδωσε η Αϊσέ και ξαφνικά βλέπει μπροστά του τη Ζεϊνέπ. Και οι δύο νιώθουν μεγάλη έκπληξη αλλά η Ζεϊνέπ φεύγει γιατί δεν θέλει ο Σελίμ να μάθει τίποτα για τη ζωή της. Η Ζεϊνέπ βρίσκει στη Μελέκ δουλειά στην καφετέρια που δουλεύει και εκείνη και ένα μέρος για να μένει… ELIF – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

elifELIF – Επεισόδιο 21ELIF – Επεισόδιο 22ELIF – Επεισόδιο 23ELIF – Επεισόδιο 24ELIF – Επεισόδιο 25ELIF – Επεισόδιο 26ELIF – Επεισόδιο 27ELIF – Επεισόδιο 28ELIF – Επεισόδιο 29ELIF – Επεισόδιο 30episodio