ELIF – Επεισόδιο 553, 554, 555, 556, 557 – Γ Κύκλος

ELIF – Επεισόδιο 553, 554, 555, 556, 557 – Γ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς ELIF του Star

ELIF – Επεισόδιο 553, 554, 555, 556, 557 – Γ Κύκλος

ELIF – Επεισόδιο 553 – Γ Κύκλος

Ο Γιουσούφ και ο φίλος του δικηγόρος Ορχάν έχουν ένα σχέδιο για να βοηθήσουν τη Μελέκ. Η Μελέκ έχει μια συνέντευξη για δουλειά αλλά ξεχνάει το τηλέφωνο της στο σπίτι. Η Ασουμάν την καλεί αλλά απαντάει η Αλιγέ. Η Ασουμάν της λέει πως η Ιντζί είναι άρρωστη και ζητάει συνεχώς την Ελίφ. Παρακαλεί την Αλιγιέ να φέρουν στο κτήμα την Ελίφ για να γίνει καλύτερα η Ιντζί. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ δεν θέλουν να πάνε την Ελίφ στο σπίτι της Αρζού. Ο Τζεβαχίρ νιώθει πως δεν έχει πια επιλογές.

Δεν μπορεί να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει στη δουλειά. Αποφασίζει να μιλήσει στις υπόλοιπες εργάτριες και τους λέει πως η επιχείρηση θα κλείσει και θα μείνουν χωρίς δουλειά και μόνο η επιστροφή της Μελέκ μπορεί να τους σώσει. Τα κορίτσια αποφασίζουν να πάνε να μιλήσουν στη Μελέκ. Ο Γιουσούφ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου και η Ελίφ του ζητάει να την πάει στο κτήμα. Ο Γιουσούφ συνοδεύει τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ στο κτήμα. Η Αρζού αλλάζει τα σχέδια που είχε κάνει με τον Ουμίτ, και επιστρέφει στο σπίτι. Όταν βλέπει τον Γιουσούφ, τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ μαζί με την Ιντζί και την Ασουμάν γίνεται έξαλλη.

Ο Γιουσούφ μεταφέρει την Ιντζί στο νοσοκομείο. Τα κορίτσια καταφέρνουν να αλλάξουν τη γνώμη της Μελέκ, η οποία συμφωνεί να επιστρέψει στη δουλειά. Ο Τζεβαχίρ χαίρεται όταν τη βλέπει και τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού για να της πει τα καλά νέα. Η Μπαχριγιέ μένει άφωνη όταν βλέπει πάλι στη δουλειά τη Μελέκ. Αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και καταγγέλλει στην αστυνομία πως η επιχείρηση του Τζεβαχίρ λειτουργεί χωρίς άδεια. Η Ασουμάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με την Ιντζί αλλά βρίσκει τα πράγματα της έξω. Η Αρζού της λέει πως την απολύει. Η Ασουμάν της λέει πως θα φύγει αλλά πριν θα πει την αλήθεια στην Γκόντζα για το παρελθόν της. Η Αρζού απειλεί να καλέσει την αστυνομία αν δεν φύγει αμέσως. Η Ασουμάν μαζί με την Ιντζί φεύγει από το κτήμα. Ο Ταϊλάν πηγαίνει στο νέο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου για να ετοιμάσει μια εργασία με την Ελίφ και ο πατέρας του δεν μπορεί να πιστέψει πως οι Εμίρογλου ζουν πια σε ένα τέτοιο άθλιο μέρος.

ELIF – Επεισόδιο 554 – Γ Κύκλος

Η Ασουμάν πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ και του λέει πως η Αρζού την απέλυσε και πως έχει πια και τη φροντίδα της άρρωστης Ιντζί. Του λέει πως είναι ακόμα γυναίκα του οπότε πρέπει να τη βοηθήσει. Ο Ερκούτ καλεί τον Μουράτ και του δίνει χρήματα για να πάει την Ασουμάν και την Ιντζί σε ένα ξενοδοχείο. Δυο αστυνομικοί πηγαίνουν στην επιχείρηση του Τζεβαχίρ αλλά αυτή τη φορά ο Τζεβαχίρ έχει άδεια μετά από τη συνεργασία του με την Αρζού. Όταν φεύγουν οι αστυνομικοί ο Τζεβαχίρ καλεί στο γραφείο του τη Μπαχριγιέ και την απολύει μιας και ξέρει πως αυτή έκανε την καταγγελία. Η Μελέκ επεμβαίνει και μιλάει στον Τζεβαχίρ με αποτέλεσμα η Μπαχριγιέ να μείνει στη δουλειά. Η Αρζού χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Μελέκ επέστρεψε στη δουλειά του Τζεβαχίρ. Μένει μόνο να υπογράψει τα χαρτιά για τη συνεργασία της με τον Τζεβαχίρ. Εκείνος θέλει να την πάει σε ένα καλό εστιατόριο για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους αλλά η Αρζού θέλει να τελειώνει και υπογράφουν γρήγορα στο γραφείο του.

Ο Ταϊλαν και η Ελίφ ζητούν τη βοήθεια του Γιουσούφ στην εργασία τους και η Μελέκ περνάει και εκείνη λίγο χρόνο μαζί τους. Η Μελέκ θυμάται πως άφησε το τηλέφωνο της στη δουλειά και πηγαίνει να το πάρει. Όταν φτάνει εκεί βλέπει την Αρζού. Η Αρζού κάνει δήθεν την πελάτισσα που θέλει να κάνει παραγγελία. Δεν λέει τίποτα για τη συνεργασία αλλά η Μελέκ νιώθει άβολα γιατί είναι σίγουρη πως η Αρζού κάτι σχεδιάζει. Ο Σελίμ παραλαμβάνει έναν γκρινιάρη πελάτη, που παραπονιέται για όλα. Όταν φτάνει στον προορισμό του, ξεχνάει έναν φάκελο με χρήματα μέσα στον ταξί. Το φάκελο βρίσκει αργότερα η Σιταρέ και τον δίνει στον Σελίμ. Του λέει πως είναι τυχερός, που βρήκε τόσο χρήματα αλλά εκείνος της λέει πως θα αναζητήσει τον πελάτη, που τα έχασε για να του τα επιστρέψει. Η Σιταρέ διαφωνεί μαζί του και του λέει να κρατήσει τα χρήματα για τον εαυτό του και να μην πετάξει την τύχη του… ELIF – Επεισόδιο 553, 554, 555, 556, 557 – Γ Κύκλος

ELIF – Επεισόδιο 555 – Γ Κύκλος

Η Σιταρέ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Σελίμ και να κρατήσει τα χρήματα, που βρήκε στο ταξί. Ο Σελίμ επιμένει πως θα βρει σε ποιον ανήκουν και θα τα επιστρέψει. Η Σιταρέ εντυπωσιάζεται από την τιμιότητά του. Η Μελέκ μιλάει στην οικογένεια της για την συνάντησή της με την Αρζού. Όλοι πιστεύουν πως η Αρζού κάτι καινούριο ετοιμάζει. Ο Μουράτ έχει καταλάβει τα ψέματα της Αϊλά και το σχέδιο της έχει καταστραφεί εξαιτίας της αντίδρασης του πατέρα της. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ και την Τουλάι πως η Αϊλά είναι κόρη του τοκογλύφου Λατίφ.

Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά εκείνη εξακολουθεί να αποφεύγει να του απαντήσει. Η περιέργεια του Ουμίτ αυξάνεται. Η Ζεϊνέπ στενοχωριέται επειδή βλέπει τον Σελίμ να δουλεύει τόσο σκληρά κάθε βράδυ και λέει στη Μελέκ να έχει το νου της μήπως ακούσει για κάποια δουλειά για εκείνη γιατί θέλει να συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα της οικογένειας. Ο Ουμίτ βρίσκει τα έγγραφα, που έκρυβε η Αρζού. Τώρα ξέρει για τη συνεργασία της με τον Τζεβαχίρ. Καταλαβαίνει πως η Αρζού προσπαθεί να κάνει πάλι κακό στη Μελέκ με όποιο τρόπο μπορεί.

Ο Σελίμ επιστρέφει στον πελάτη του, τον Ακίν, τον φάκελο με τα χρήματα, που ξέχασε στο ταξί του. Εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου για να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Η οικογένεια τον καλοδέχεται και του προσφέρει καφέ. Κουβεντιάζοντας αποδεικνύεται ότι ο Ακίν ήταν φίλος με τον Κενάν. Ο Ακίν αποκαλύπτει στην οικογένεια πως ο Κενάν είχε βοηθήσει οικονομικά την κόρη του να σπουδάσει. Ο Τζεβαχίρ αναγκάζει τα κορίτσια να δουλέψουν πολύ σκληρά μετά από απαίτηση της Αρζού. Η Αρζού θέλει να δει τη Μελέκ εξαντλημένη, σε σημείο που να μην μπορεί να περπατήσει. Ο Τζεβαχίρ φοβάται πως αυτή η τακτική θα έχει λάθος αποτελέσματα μακροπρόθεσμα και η Μελέκ να θελήσει να παραιτηθεί.

Προειδοποιεί σχετικά την Αρζού αλλά εκείνη του απαντάει πως το έχει προβλέψει και αυτό. Ζητάει από τον Τζεβαχίρ να αναγκάσει τη Μελέκ να υπογράψει μαζί του ένα συμβόλαιο και να δεσμεύεται ώστε να μην μπορεί να παραιτηθεί όποτε θέλει. Η Αϊλά καταφέρνει με το κλάμα της να μαλακώσει την καρδιά του πατέρα της, ο οποίος δίνει την ευχή του για τη σχέση της με τον Μουράτ. Η Αϊλά τηλεφωνεί στον Μουράτ αλλά εκείνος για άλλη μια φορά δεν απαντάει. Ο Λατίφ διατάζει τους άντρες του να του φέρουν τον Μουράτ χωρίς όμως να τον πειράξουν…

ELIF – Επεισόδιο 556 – Γ Κύκλος

Η Αϊλά συνεχίζει να καλεί τον Μουράτ και εκείνος της στέλνει μήνυμα πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Αϊλά του απαντάει πως θα αυτοκτονήσει και ο Μουράτ τρομάζει. Η Αϊλά κάνει πραγματικότητα την απειλή της και τη βρίσκει ο πατέρας της χωρίς τις αισθήσεις της. Εκείνη την ώρα τηλεφωνεί ο Μουράτ και ο πατέρας της απαντάει την κλήση και τον απειλεί. Ο Μουράτ τώρα φοβάται περισσότερο. Ο Λατίφ μεταφέρει την Αϊλά στο νοσοκομείο. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ μιλάνε για τη δουλειά σε μια καφετέρια όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Ουμίτ. Η Αρζού ξαφνιάζεται και ο Ουμίτ την αρπάζει από το χέρι για να φύγουν. Ο Τζεβαχίρ επεμβαίνει καθώς δεν ξέρει πως είναι παντρεμένοι. Ο Ουμίτ χτυπάει τον Τζεβαχίρ και φεύγει με την Αρζού. Στη συνέχεια της λέει πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να ευτυχήσουν όσο εξακολουθεί να ασχολείται με τη Μελέκ και την οικογένειά της.

Οι άντρες του Λατίφ πηγαίνουν στο σπίτι του Βεϊσέλ αναζητώντας με άγριες διαθέσεις τον Μουράτ. Η Τουλάι συμβουλεύει τον Μουράτ να πάει στο νοσοκομείο και να έρθει αντιμέτωπος με την κατάσταση. Ο Μουράτ συμφωνεί απρόθυμα. Όταν φτάνει στο νοσοκομείο ακούει κρυφά τον γιατρό να λέει στον Λατίφ πως η Αϊλά είναι καλά και ανακουφίζεται. Δεν στέκεται όμως να ακούσει τη συνέχεια και τον γιατρό να λέει στον Λατίφ ότι και το μωρό είναι καλά! Ο Λατίφ σοκάρεται και πιστεύει πως η κόρη του είναι έγκυος στο παιδί του Μουράτ. Η Ελίφ αρρωσταίνει και η Μελέκ τη φροντίζει. Φέρνει στο σπίτι κάποια υφάσματα για να ράψει για να είναι δίπλα της. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ τη βοηθάνε στη δουλειά. Η Φεραγιέ ενημερώνει την Αρζού για το που μένει η Μελέκ, στο σπίτι που της νοικιάζει η Μπαχριγιέ. Η Αρζού θέλει να συναντήσει την Μπαχριγιέ. Η Αρζού βασανίζει την Γκόντζα και η κοπέλα αρχίζει να αισθάνεται αγανάκτηση. Όταν όμως λέει στην Αρζού πως παραιτείται, εκείνη την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο και δεν της επιτρέπει να φύγει…

ELIF – Επεισόδιο 557 – Γ Κύκλος

Η Αϊλά συνέρχεται και ζητάει από τον πατέρα της να τη συγχωρέσει. Εκείνος τη συγχωρεί αλλά θέλει ο Μουράτ να πληρώσει για όλα. Η Αϊλά ικετεύει τον πατέρα της για τη ζωή του και του λέει πως ο Μουράτ είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Μουράτ εξακολουθεί να ψάχνει για το έγγραφο που του ζήτησε ο Ουμίτ, στο γραφείο του Ερκούτ. Όταν ακούει φωνές κρύβεται πάλι κάτω από ένα γραφείο. Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ έρχονται και συζητούν για τη νέα δουλειά του Σελίμ ως οδηγός ταξί. Ο Βεϊσέλ του λέει πως το κτήμα ανήκει πια στην Αρζού. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και μιλάνε για το έγγραφο που έκαψε ο Ερκούτ, αυτό που αναζητά ο Μουράτ. Ο Μουράτ μαθαίνει επίσης πως η Αρζού έβαλε τη φωτιά στο κτήμα και πως ο Ερκούτ είναι επίσης υπεύθυνος για πολλά.

Η Αλιγιέ καλεί τη Μελέκ επειδή η Ελίφ έχει πυρετό. Η Μελέκ συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ και εκείνος την πηγαίνει σπίτι της και καλεί γιατρό. Η Αρζού συναντάει την Μπαχριγιέ και την απειλεί γιατί θέλει να διώξει από το σπίτι της την οικογένεια Εμίρογλου. Στην αρχή η Μπαχριγιέ αρνείται και η Αρζού της λέει πως αν δεν το κάνει θα χάσει τη δουλειά της. Τελικά, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία. Ο Μουράτ αποκαλεί τον Ερκούτ δολοφόνο και φεύγει λέγοντας του πως δεν θέλει να δουλέψει για εκείνον. Η Ασουμάν μπαίνει παράνομα στο σπίτι της Αρζού. Όταν φεύγει η Αρζού, βρίσκει την Γκόντζα και την ξεκλειδώνει. Η Ασουμάν την πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ για να επαναφέρουν τη μνήμη της. Όλοι καλωσορίζουν την Γκόντζα αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Ασουμάν μαζί με την Γκόντζα. Δίνει λεφτά στην Ασουμάν για να φύγει από εκεί μαζί με την Γκόντζα. Η Αρζού αγχώνεται όταν διαπιστώνει πως η Γκόντζα έφυγε από το κτήμα. Φοβάται πως θα συναντήσει κάποιον από το παρελθόν και θα θυμηθεί ποια είναι. Ο γιατρός λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ αρρώστησε επειδή το σπίτι έχει υγρασία. Ο Γιουσούφ αρχίζει να βάφει το ταβάνι και τους τοίχους για να διορθώσει τη ζημιά…

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF – Επεισόδιο 558, 559, 560, 561, 562 – Γ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

elifELIF 1/4/20ELIF 2/4/20ELIF 3/4/20ELIF 30/3/20ELIF 31/3/20ELIF Γ' ΚύκλοςELIF ΕπεισόδιαELIF επόμενα ΕπεισόδιαELIF – Επεισόδιο 553 – Γ ΚύκλοςELIF – Επεισόδιο 554 – Γ ΚύκλοςELIF – Επεισόδιο 555 – Γ ΚύκλοςELIF – Επεισόδιο 556 – Γ ΚύκλοςELIF – Επεισόδιο 557 – Γ Κύκλος