ELIF – Επεισόδιο 539 – Γ Κύκλος

ELIF – Επεισόδιο 539 – Γ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς ELIF του Star για την Τρίτη 10/3/20

ELIF – Επεισόδιο 539 – Γ Κύκλος

Ο Ουμίτ και η Αρζού παντρεύονται. Η Αρζού του λέει πως ήθελε να τον παντρευτεί και δεν το έκανε επειδή την πίεσε. Ο Ερκούτ καλεί τον Μουράτ στο γραφείο του, αφού του έχει σώσει τη ζωή. Ο Ερκούτ νιώθει πως του χρωστάει τη ζωή του και ο Μουράτ του λέει πως έχει ανάγκη για δουλειά γιατί χρειάζεται χρήματα.

Ο Ερκούτ χωρίς δεύτερη σκέψη του προσφέρει δουλειά. Ο Μουράτ ενημερώνει τον Ουμίτ. Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα με τον Ουμίτ και ο Σελίμ γίνεται έξαλλος. Η Ασουμάν πηγαίνει με την Γκόντζα στο κτήμα και σκέφτεται ότι ίσως θυμηθεί κάτι. Ο Ουμίτ και η Αρζού κάνουν μια βόλτα στον κήπο και συναντούν τυχαία την Γκόντζα και την Ασουμάν.

Η Αρζού λέει πως απολύει την Ασουμάν και εκείνη την εκβιάζει. Η Αρζού της προτείνει χρήματα για να μην μιλήσει και η Ασουμάν συμφωνεί γιατί αυτό ήταν που ήθελε. Η Αρζού λέει στην Ασουμάν και την Γκόντζα να μείνουν στην αποθήκη και να μη βγουν από εκεί. ELIF – Επεισόδιο 539 – Γ Κύκλος

Ο Μουράτ ανακοινώνει πως βρήκε δουλειά. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ δουλεύουν στην ίδια εταιρία αλλά κανείς από τους δύο δεν το γνωρίζει….

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς ELIF – Επεισόδιο 540, 541, 542, 543, 544 – Γ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

elifELIF 10/3/20ELIF Γ' ΚύκλοςELIF – Επεισόδιο 539 – Γ Κύκλος