ELIF Επεισόδια: Η Αρζού επιχειρεί να αυτοκτονήσει!

ELIF Επεισόδια: Μπορεί μέχρι τώρα η Αρζού να κατάφερνε να επιβάλλει όσα ήθελε στην οικογένεια Εμίρογλου, αλλά στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του STAR παθαίνει κατάθλιψη και οδηγείται σε επικίνδυνες για την ίδια πράξεις που δείχνουν πως καταρρέει.

ELIF Επεισόδια

Η Αρζού πιστεύει ότι η Αλιγιέ γνωρίζει πως η Ελίφ είναι βιολογική κόρη ίου Κενόν και της εξομολογείται την αλήθεια. Την απειλεί, μάλιστα, πως δεν θα επιτρέψει να κληρονομήσει την οικογενειακή περιουσία η Ελίφ. Η Αλιγιέ μένει άφωνη από όλα όσα ακούει και χάνει τις αισθήσεις της. ELIF Επεισόδια

Τότε, η Αρζού συνειδητοποιεί άθελά της πως πρόδωσε το μεγαλύτερο μυστικό που ήξερε και πως από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Όταν η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο, η Αλιγιέ την αγκαλιάζει και τη γεμίζει φιλιά, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά της.

Η Αρζού δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόδωσε μόνη της το μυστικό για την Ελίφ. Είναι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό της γιατί ξέρει πως έσκαψε μόνη της τον λάκκο της και καταρρέει ψυχολογικά.

Κλαίει συνεχώς και η Τουγκτσέ ανησυχεί για εκείνη.

Η κατάστασή της επιδεινώνεται όταν η μικρή τής λέει πως έχει συμφιλιωθεί πια με την Ελίφ και τη νιώθει αδελφή της. ELIF Επεισόδια

Η Αρζού έχει κατάθλιψη και τηλεφωνεί στον Νετζντέτ αποκαλύπτοντάς του ότι κατέστρεψε τα πάντα. Εκείνος θυμώνει και της ζητάει να μην του τηλεφωνήσει ξανά. Η Αρζού είναι απελπισμένη και βρίσκει διέξοδο σε μία μεγάλη ποσότητα από χάπια.

Λίγη ώρα αργότερα, η Γκόντζα την αναζητεί και όταν εκείνη δεν ανοίγει την πόρτα του δωματίου της η κοπέλα ζητάει βοήθεια. Ο Σελίμ σπάει την πόρτα και τη βρίσκουν αναίσθητη έχοντας δίπλα της πολλά χάπια.

Συνειδητοποιούν πως έχει προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της και τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. ELIF Επεισόδια

Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Αλιγιέ και την ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού, ενώ ο Νετζντέτ πηγαίνει στο νοσοκομείο μαζί με τον Ερκούτ.

Οι γιατροί κάνουν τα πάντα προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή και λίγη ώρα αργότερα μεταφέρουν σε όλους ευχάριστα νέα. Η Αρζού αναρρώνει, αλλά ο Νετζντέτ στενοχωριέται όταν βλέπει την κόρη του σε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να τη βοηθήσει.

Όταν συνέρχεται, παθαίνει νευρική κρίση, αλλά ο Νετζντέτ, που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της, βρίσκεται εκεί για να την ηρεμήσει. Της κρατάει το χέρι και της λέει πως από εδώ και πέρα θα είναι στο πλευρό της. ELIF Επεισόδια

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο αδίστακτος επιχειρηματίας έχει ήδη οργανώσει ένα σχέδιο προκειμένου να μη μάθει ποτέ ο Κενάν την αλήθεια για την Ελίφ, αλλά και να εκδικηθεί τους Εμίρογλου για ό,τι συνέβη στην Αρζού.

Έχει ζητήσει από κάποιους άνδρες να απαγάγουντη μικρή.

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

elifELIF 2ος Κύκλος starELIF 2ος Κύκλος επεισόδιαELIF 2ος Κύκλος επόμενα επεισόδιαELIF Επεισόδια