Ελίφ 2/12 Επεισόδιο 728: Η Σέμα τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να ζητήσει λεφτά

Ελίφ 2/12 Επεισόδιο 728: Ο Τολγκά προσπαθεί να αρπάξει το χέρι της Ρεϊχάν και εκείνη αντιστέκεται. Ο Κερέμ τους βλέπει και επεμβαίνει. Θυμωμένος δίνει μια μπουνιά στον Τολγκά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από τη Ρεϊχάν και την έπαυλη. Ο Τολγκά του λέει όμως πως δεν τελειώσαν εδώ.

Ελίφ 2/12 Επεισόδιο 728: Η Σέμα τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να ζητήσει λεφτά

Ο Κερέμ στέλνει τη Ρεϊχάν στην έπαυλη με ένα ταξί. Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ για να του πει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της αλλά εκείνος είναι με τη Ράνα και δεν απαντάει. Η Παρλά σοκάρεται όταν ο Τολγκά της λέει τι συνέβη και παράλληλα ανησυχεί γιατί ξέρει πως αν η Ρεϊχάν μιλήσει ο Κερέμ θα μάθει πως εκείνη την πήγε στην καφετέρια.

Προσπαθεί να σκεφθεί κάτι για να καλύψει τα ίχνη της αλλά ο Τολγκά της λέει πως αποφάσισε να αποσυρθεί από αυτό το παιχνίδι και ακυρώνει το στοίχημα, που είχαν βάλει. Ο Κερέμ αφηγείται στον Γιουνούς τι συνέβη και εκείνος του λέει πως πρέπει να παραδεχθεί πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη Ρεϊχάν.

Ο Κερέμ δεν το δέχεται και φεύγει από το γραφείο του Γιουνούς. Η Παρλά τηλεφωνεί στον Κερέμ και προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα της ιστορίας αλλά ο Κερέμ της το κλείνει. Ο νεαρός παλεύει με τα λόγια του Γιουνούς και με αυτό που κρύβει βαθιά, μέσα στην καρδιά του. Αισθάνεται μπερδεμένος.

Η Χουμεϊρά δίνει οδηγίες στη Γιλντίζ για το δείπνο. Θέλει εκεί να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα σε όλη την οικογένεια. Η Γιλντίζ, η Ρεϊχάν και η Βιλντάν δεν καταλαβαίνουν γιατί η Χουμεϊρά θέλει να είναι ένα σπέσιαλ δείπνο. Η Χουμεϊρά καλεί ξανά τον Ταρίκ και εκείνος απαντάει ενώ είναι ακόμα στο γραφείο του η Ράνα και μιλάει ψυχρά στη γυναίκα του.

Η Σέμα τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να ζητήσει λεφτά. Η Βιλντάν δεν έχει πολλά χρήματα και τώρα πρέπει να βρει. Βλέπει τη Ματσιντέ να δίνει κάποια χρήματα σδτον Μουστάφα για το φιλανθρωπικό της έργο. Η Βιλντάν βλέπει που κρύβει τα λεφτά η Ματσιντέ και όταν εκείνη δεν κοιτάζει, κλέβει ένα ποσό.

Ο Κερέμ κάνει κάποιες ερωτήσεις στη Ρεϊχάν για εκείνη και τον Τολγκά και η κοπέλα παρεξηγεί τις προθέσεις τους και θεωρεί πως την κατηγορεί για ό,τι έγινε. Η Ρεϊχάν γίνεται έξαλλη και φεύγει…

Για την αρχική σελίδα « ELIF » πατήστε ΕΔΩ

elifΕλίφ 2/12Ελίφ 2/12 ΕπεισόδιαΕλίφ 2/12 Επεισόδιο 728