Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 7, 8, 9

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 7, 8, 9 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Open tv …

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 7, 8, 9

Οι ανατροπές χτυπάνε σαν κυκλώνας στην «Ελεύθερη Σχέση» την οποία υπογράψει για το OPEN ο Γιώργος Φειδάς.

Όλα ξεκινούν όταν η Γαβριέλα εισβάλλει στη σειρά και μέσα από μια σειρά συμπτώσεων βρίσκεται ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 7, 8, 9

Η Νίκη Λάμη, υποδύεται την Γαβριέλα, την μυστηριώδη σερβιτόρα στο μπαρ Freud που έχει μια μυστική ζωή.

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει το πατρίδα της σπίτι, για να συντηρήσει εκείνη και την μητέρα της εργάζεται ως συνοδός, προσφέροντας ερωτική συντροφιά κυρίους με τα οικονομικά μέσα για να πληρώσουν τις υπ χρεώσεις της.

Τον Νίκο, που υποδύεται ο Παύλος Χαϊκάλης τον γνωρίζει με την κρυφή επαγγελματική της ιδιότητα, ότι ο Στέργιος (Γεράσιμος Γεννατάς) την προσλαμβάνει για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του, ώστε να φανεί αντάξια των υποχρεώσεων του στην υποψηφιότητα του για τις δημοτικές εκλογές.

Εκείνος, αγνοώντας ότι η συντροφιά τη Γαβριέλας είναι πληρωμένη από τον πολιτικό του σύμβουλο, ζει τον ενθουσιασμό ενός νέου έρωτα και μέσα από τη ερωτική του επιτυχία ξανακερδίζει την πίστη του στον εαυτό του. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 7, 8, 9

Τον Λουκά, που τον υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενοι Στέλιος Νιάκαρης, η Γαβριέλα τον γνωρίζει με την επίσημη επαγγελματική της ιδιότητα: ως σερβιτόρα στο μπαρ Freud, όπου εργάζονται ως συνάδελφοι.

Η ερωτική ενέργεια ανάμεσα τους ξυπνάει αμέσως και είναι πολύ δυνατή και παρά τις προσπάθειες της Γαβριέλας να αντισταθεί, γρήγορα ενδίδει στις ερωτικές προτάσεις του Λουκά, με τον οποίο μοιράζονται ένα πολύ δυνατό πάθος.

Η Γαβριέλα προχωράει παράλληλα και τις δυο ιστορίες και, παρότι γρήγορα ανακαλύπτει ότι οι δυο άντρες με τους οποίους βγαίνει είναι πατέρας και γιος, δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα τους.

Από τη μία το έντονο σεξουαλικό πάθος και ο νεανικός ενθουσιασμός που μοιράζεται με τον Λουκά και από την άλλη η ώριμη, ολοκληρωμένη αγάπη του Νίκου που την κάνει να αισθάνεται σαν πραγματική πριγκίπισσα και σύντομα τον ερωτεύεται πραγματικά. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 7, 8, 9

Διχασμένη ανάμεσα σε πατέρα και γιο, η Γαβριέλα θα προσπαθήσει να κρύψει απ’ τον έναν την σχέση της με τον άλλον, όμως ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και η πτώση προμηνύεται επικίνδυνη… και κινδυνεύει να διαλύσει όχι μόνο τρεις ερωτευμένες καρδιές… αλλά και μια οικογένεια.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 10, 11, 12

Για την αρχική σελίδα « Ελεύθερη Σχέση » πατήστε ΕΔΩ

Ελεύθερη ΣχέσηΕλεύθερη Σχέση ΕξελιξειςΕλεύθερη Σχέση ΕπεισόδιαΕλεύθερη Σχέση ΕπεισόδιοΕλεύθερη Σχέση επόμενα ΕπεισόδιοΕλεύθερη Σχέση περιλήψειςΕλεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 7Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 8Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 9