Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4, 5, 6

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4, 5, 6 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Open tv ….

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4, 5, 6

Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθεια της Κλαίρη προκειμένου να ανακαλύψει με ποια γυναίκα την απατά ο Αλέξης, χωρίς όμως να έχει καταλάβει πως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της είναι η Κλαίρη. Παράλληλα, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια στο μπαρ με απρόοπτες εξελίξεις. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4, 5, 6

Η Κλαίρη βρίσκεται σε σοκ όταν συνειδητοποιοι ότι ο γοητευτικός άγνωστος της πισίνας είναι ο σύντροφος που ταλαιπωρεί την ασθενή τη την Ελπίδα, και βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στις επιθυμίες της και τον επαγγελματισμό της.

Ο Μάνος, απο την άλλη, υποκύπτει στις προτάσεις της Πέπης και πηγαίνει μαζί σινεμά, τον περιμένει όμως μία έκπληξη καθώς πρωταγωνίστρια είναι η πρώην του, η Ρούλα, π οποία δεν ξεπέρασε ποτέ.

Παράλληλα, τη στιγμή που Νίκος δέχεται μία περίεργη πρόταση από τον Απεργη  η Ελπίδα μαθαίνει πως ο Αλέξης την απατά και ζητά τη βοήθεια της Κλαίρης για να βρει με ποια.

Εν τω μεταξύ, η μέρα των εγκαινίων του μπαρ φτάνει και η Βασω προσπαθεί να πείσει την Κλαίρη ότι ως συνέταιρος στο μπαρ πρέπει να εμφανίζεται εγκαίνια του Freu Εκείνη, όμως, ντρέπεται να αντικρίσει τον Μάνο μετά τη βραδιά που πέρασε με τον Αλέξη. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4, 5, 6

Στο μπαρ του Μάνου προσλαμβάνεται η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη), η μυστηριώδης σερβιτόρα με τη διπλή ζωή, η οποία τραβάει αμέ-σωςτο ενδιαφέρον του Λουκά.

Εντω μεταξύ, ο Μάνος αποκαλύπτει στον Τζώννη ότι δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την πρώην του, τη Ρούλα, και σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί της.

Τις επόμενες μέρες ο Μάνος κάνει προσπάθειες επικοινωνίας με τη Ρούλα, την ίδια ώρα που δέχεται συνεχείς ερωτικές προτάσεις από την Πέπη και η μητέρα του προσπαθεί να του προξενέψει τη Δωροθέα, μια όμορφη φίλη της από την εκκλησία. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4, 5, 6

Παράλληλα, η Ελπίδα ξαναφέρνει τον Αλέξη σε συνεδρία και η Κλαίρη χρησιμοποιεί την ικανότητά της να ψυχολογεί τους ανθρώπους και τα παίζει όλα για όλα για να διώξει μια και καλή τον Αλέξη από τις συνεδρίες.

Από την άλλη, ο Νίκος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φωφώς.

Τα πραγματικά συνταρακτικά γεγονότα, όμως, συμβαίνουν όταν η Κλαίρη αποφασίζει να πάει στα εγκαίνια του Fret και βλέπει τον Μάνο με μια άλλη γυναίκα.

Την επόμενη μέρα Πέπη μαθαίνει για την ύπαρξη της Ρούλας και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4, 5, 6

Εν τω μεταξύ, ο Τζώννης υποδεχεται στο σπίτι του τη Μαρίν (Χριστίνα Στεφανίδη), την kc ρη ενός κολλητού του που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη γι να δώσει εξετάσεις στη Σχολή Αστυνομίας.

Μόνο που αν για το άσχημο κοριτσάκι πο θυμόταν ο Τζώννης, η Μαρινα έχει εξελιχθεί σε μια πολύ ωραία γυναίκα που θα βαλει τον ευαίσθητο μπάρμαν σε πειρασμό.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 7, 8, 9

Για την αρχική σελίδα « Ελεύθερη Σχέση » πατήστε ΕΔΩ

Ελεύθερη ΣχέσηΕλεύθερη Σχέση ΕξελιξειςΕλεύθερη Σχέση ΕπεισόδιαΕλεύθερη Σχέση Επόμενα ΕπεισόδιαΕλεύθερη Σχέση οπενΕλεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 4Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 5Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 6