Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 10, 11, 12

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 10, 11, 12 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Open tv …

Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 10, 11, 12

Ο Νίκος βρίσκει παρηγοριά στη Γαβριέλα χωρίς να μπορεί να φανταστεί πως και ο γιος του έχει ερωτευτεί την ίδια γυναίκα. Παράλληλα, ο Μόνος και η Κλαίρη συναντιούνται, αλλά καταλήγουν να τσακωθούν με απρόβλεηες συνέπειες. Από την άλλη, ο Στέργιος κάνει τα πάντα για να φτιάξει την εικόνα του Νίκου και να κερδίσει τις εκλογές.

Ημέρα της φωτογράφισης του Νίκου για την καμπάνια έχει φτάσει και ο ίδιος, η Φωφώ, η Κλαίρη και ο Λουκάς πρέπει να παραστήσουν την ευτυχισμένη οικογένεια. Ωστόσο, η Κλαίρη έχει μόλις μάθει για τη σχέση της μητέρας της με τον Χοσέ και ύστερα από μια θυελλώδη νύχτα με τον Αλέξη έρχεται αντιμέτωπη με τη φωτογράφο της καμπάνιας, που δεν είναι άλλη από την Ελπίδα. Την ίδια ώρα, ο Μάνος, ενθουσιασμένος με τη συνάντησή του με τη Ρούλα, σκέφτεται να φύγει στη Θεσσαλονίκη για να ξαναδοκιμάσει μαζί της. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 10, 11, 12

Την επόμενη μέρα, η Κλαίρη και ο Μάνος ξανασυναντιούνται στο πάρκο όπου αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την οικογένειά τους κάνοντας ένα παιδί. Όταν ο Μάνος τη ρωτάει για τον άνδρα από την πισίνα, εκείνη τον ρωτάει για την Πέπη και τη Ρούλα. Τότε δημιουργείται ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους με αποτέλεσμα να χάσουν το σκυλί τους.

Εν τω μεταξύ, η Φωφώ εκλιπαρεί τον γιο της, τον Λουκά, να τη συγχωρήσει για την παράνομη σχέση της, την ίδια ώρα που ο Νίκος βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Γαβριέλας. Η τελευταία, όμως, την επόμενη μέρα παρασύρεται σε μία ερωτική βραδιά με τον Λουκά, τη στιγμή που η Ελπίδα αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την «ελεύθερη σχέση της» και να απατήσει τον Αλέξη.

Προσπαθώντας να χειριστεί όσο καλύτερα το ερωτικό τρίγωνο με την Ελπίδα και τον Αλέξη και ελπίζοντας να γλιτώσει τη διαγραφή από τον Σύλλογο, η Κλαίρη ζητάει από την Ελπίδα να σταματήσουν τις συνεδρίες τους. Εκείνη, όμως, δεν θέλει να το δεχτεί με τίποτα. Την ίδια ώρα, στο μπαρ, ο Μάνος και ο Τζώννης μένουν έκπληκτοι όταν η Ρούλα φτάνει εκεί με μια μεγάλη έκπληξη. Από την άλλη, ο Στέργιος ζητάει από τον Νίκο και τη Φωφώ να συγκατοικήσουν παριστάνοντας το ευτυχισμένο ζευγάρι για όσο θα διαρκεί η προεκλογική καμπάνια. Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 10, 11, 12

Μάλιστα, η Αναστασία παίρνει συνέντευξη από την Κλαίρη και τον Λουκά για το άρθρο της και ο Στέργιος δίνει αγώνα να μη βγουν τα επικίνδυνα μυστικά της οικογένειας του Νίκου στην επιφάνεια. Συγχρόνως, η Πέπη και ο Φίλιππος αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να χωρίσουν τον Μάνο και την Κλαίρη.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Φωφώ και η Αντωνία συναντιούνται τυχαία και συζητούν για τα παιδιά τους, η Κλαίρη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Φίλιππο, ο Τζώννης νομίζει ότι η Μαρίνα τον γουστάρει, η Κλαίρη εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της συνεργάζεται με τον Αλέξη και η Ρούλα ζητάει τη βοήθεια του Μάνου για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ελεύθερη Σχέση – Επεισόδιο 13, 14, 15

Για την αρχική σελίδα « Ελεύθερη Σχέση » πατήστε ΕΔΩ

Ελεύθερη Σχέση ΕξελιξειςΕλεύθερη Σχέση ΕπεισόδιαΕλεύθερη Σχέση Επεισόδιο 10Ελεύθερη Σχέση Επεισόδιο 11Ελεύθερη Σχέση Επεισόδιο 12Ελεύθερη Σχέση Επόμενα ΕπεισόδιαΕλεύθερη Σχέση οπενΕλεύθερη Σχέση περιλήψεις